Skip to main content

Laatupäällikkö / Quality Manager

Me Miprossa teemme asioita, jotka vaikuttavat joka päivä kaikkien suomalaisten elämään. Me suunnittelemme ja toteutamme järjestelmiä, jotka koskettavat elämän perusasioita – turvallista liikennettä ja puhdasta vettä.  

Miprolaisena pääset ammattilaisena tekemään oikeasti tärkeitä asioita yhdessä parhaiden osaajien kanssa ja oman elämäsi suuntaan vaikuttaen. 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen   

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ  

vastaamaan tuotteidemme ja toimintamme laadunhallinnasta 

Mipro toimittaa ohjausjärjestelmiä ja niihin liittyviä palveluita yhteiskunnan kriittiseen infrastruktuuriin raideliikenteessä sekä vesi- ja energiahuollossa. Laatupäällikkönä toimit riippumattomaksi järjestetyssä laatu- ja turvallisuusorganisaatiossa turvallisuuspäällikön rinnalla ja parina. 

Onnistut tässä tehtävässä, jos olet jo aikaisemmin toiminut teollisuus- tai teknologia-alan yrityksissä vastaavanlaisissa tehtävissä tai sinulla on tehtävään valmistava koulutus. Painotamme osaamisessa erityisesti kokemuksen tuomaa näkemystä jatkuvien palveluiden ja ohjelmistotuotannon laadunhallinnasta. Jos sinulla on kykyä ja halua viedä toimintajärjestelmän edellyttämiä toimintamalleja käytäntöön ja sitouttaa oma henkilöstö sekä tarvittavat alihankkijat toimintajärjestelmän mukaisiin menettelyihin, voit olla etsimämme laatupäällikkö. Erityisesti, jos sinulla on aiempaa kokemusta toimintajärjestelmien johtamisesta ja sertifioidut järjestelmät ovat sinulle tuttuja olisi tämä tehtävä sinulle todennäköisesti oikein sopiva.  

Yrityksenä sitoudumme ISO-standardeihin (9001, 14001, 20000, 27001, 45001) sekä toimialakohtaisiin toiminnallisen turvallisuuden standardeihin ja yhteiskuntavastuussa YK:n Global Compact -ohjelmaan. Näiden mukaisen toiminnan laadunhallinta Miprolla on sinun vastuullasi. Kokemuksen ja osaamisen lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät kommunikointikyvyt niin suomeksi kuin englanniksi, sillä käytämme näitä kieliä päivittäisessä työssämme sekä sisäisesti että ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

Laatupäällikönä voit työskennellä joko pääkonttorillamme Mikkelissä tai toimistoillamme Espoossa tai Oulussa. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös etänä, sillä tarjoamme laajan mahdollisuuden suunnitella omaa työaikaa ja –paikkaa itselle parhaiten sopivaksi. 

Mitä laatupäällikkö Miprolla tekee? 

Laatupäällikkö vastaa Mipron laadunhallinnasta ja -valvonnasta sekä näiden kehityksestä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yrityksen sisäisten sidosryhmien kanssa koko toimitusketjun matkalta. Osallistut toimituksiin liittyvän laadunohjauksen suunnitteluun sekä viestintään. Tärkeimpiä päivittäisiä tehtäviäsi ovat havaintokäsittelyn johtaminen, toiminnan laadun seuranta, sekä kehityssuunnitelman ylläpito ja sen mukaiset toimet. Olet Mipron toiminta- ja laadunhallintajärjestelmän pääkäyttäjä ja tämän kehittäminen ja sen ylläpito muodostaa myös osan päivittäisestä työstäsi.  

Turvallisuuspäällikön kanssa muodostatte työparin, joka vastaa suoraan toimitusjohtajalle. Laadunhallinnalla on usein turvallisuusulottuvuus, ja toisinpäin. Heidän lisäksensä apunasi ovat toimialojemme ehdotonta kärkeä olevat kollegat sekä vuosikymmenien kokemus toimialoillamme. 

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan ja työkykyään. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten hankkiminen säännöllisesti takaavat henkilöstön ajantasaisen osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Tarjoamme kattavat työterveyspalvelut sekä -vakuutukset ja liikunta/kulttuuriedun.

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?   

Hae paikkaa jo ennen kuin hakuaika umpeutuu 30.9.2022, sillä tehtävä täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat tulevalta tutkapariltasi, turvallisuuspäällikkö Juha Turuselta sekä esihenkilöltäsi, toimitusjohtaja Anssi Laakkoselta (soittopyynnöt ja kysymykset etunimi.sukunimi@mipro.fi). 

Suora linkki hakulomakkeeseen:
https://ats.talentadore.com/apply/laatupaallikko-quality-manager/DoMP38 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laatupäällikkö / Quality Manager

Espoo
Mikkeli
Oulu
Kokopäiväinen, Etätyö, Hybridityö, Vakituinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu koulutustaso

Julkaistu 27.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti