Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laatupäälliköksi Fluiconnecto Oy:lle

Fluiconnecto on alansa johtava kansainvälinen palveluorganisaatio, joka on keskittynyt hydrauliikan komponentteihin ja järjestelmiin. Tuotanto käsittää letku- ja putkiasennelma valmistuksen, koneikkotuotannon sekä konepajatuotannon. Yritys tarjoaa tuotteita ja palveluita asiakkaillensa kaikilla markkinasegmenteillä. Yritys toimii 29 maassa ja työllistää tällä hetkellä yli 1300 työntekijää. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: https://www.fluiconnecto.com/fi/

Etsimme nyt asiakkaallemme suorarekrytointina vakituiseen työsuhteeseen LAATUPÄÄLLIKKÖÄ Jyväskylän toimipisteeseen.

Työssäsi vastaat Fluiconnecton sertifioitujen laatujärjestelmien toteuttamisesta ja organisaatioon jalkauttamisesta Suomessa. Tulevaisuuden työtehtävät, kuten seuranta ja kehitystoimet tulevat kuulumaan myös työtehtäviisi. Toimit yhteistyössä eri yksiköissä nimitettyjen yhteyshenkilöiden kanssa ja toimeenpanet laatuun sekä laadunvarmistukseen liittyviä asioita Fluiconnecton asettamien standardien mukaisesti. Tässä tehtävässä pääset siis todella vaikuttamaan ja rakentamaan yritykselle uutta!

Odotamme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Tehtävään valmistavaa koulutusta
  • Kokemusta konepajan tai hydrauliikan alalta
  • Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa - muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Matkustusvalmiutta

Olet etsimämme henkilö, jos koet kehitys- ja laatutyöskentelyn omaksesi. Kiinnostuitko? Pääset jättämään hakemuksesi tehtävään Go On:n nettisivujen kautta. Hakuaika päättyy 9.10.2022, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Tiia Karjalainen numerosta 040 173 9797 tai [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti