Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Laatuspesialisti

Haemme teknologia-alalla toimivalle asiakkaallemme laatuspesialistia.

Työ on määräaikainen sijaisuus 30.6.2022 saakka, aloitus sopimuksen mukaan kevään aikana.

Etsimme Oulun läheisyydessä toimivalle asiakkaallemme laatuasiantuntijaa tuotannon operatiivisen toiminnan kehitystyöhön. Työhön kuuluu laatuprosessin seuranta-, kehitys- sekä raportointitehtävät tuotantoprosessien sekä lopputuotteiden kohdalla. Tehtävässä toimitaan läheisessä yhteistyössä niin toimittajien, tuotekehityksen kuin tuotannonkin kanssa.

Odotamme tehtävään valitulta henkilöltä aiempaa kokemusta laatutyökaluista, etenkin GPM ja ISO standardeista, erityisesti ISO 13485 asiantuntemus on plussaa. Tehtävässä menestymisen kannalta olennaista on myös aiempi työkokemus elektroniikkateollisuudesta ja laatutehtävistä sekä sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Persoonana olet oma-aloitteinen, loogisen päättelykyvyn omaava, ongelmanratkaisutaitoinen henkilö, jolla riittää keskittymiskykyä ja mielenkiintoa hankalimpienkin ongelmien ratkaisuun.

Jos haluat päästä osaksi tätä työyhteisöä, jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 24.04.2021 sivujemme www.adecco.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi tai puhelimitse 040 687 2632.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi

Laatuspesialisti

Oulu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus