Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laavu cheese and wine -pisteen työntekijä, K-Market Jounin Kauppa, Äkäslompolo

Hakuaika alkaa: 12.01.2022
Hakuaika päättyy: 31.01.2022

Haluatko työskennellä Lapin suurimmassa ja tunnetuimmassa K-Marketissa, Jounin Kaupassa? Haaveiletko asumisesta Ylläksellä, Äkäslompolossa, hengittäen maailman puhtainta ilmaa? Oletko hyvä tyyppi, sinulla on taito tsempata muita ja et säikähdä hankalienkaan tilanteiden vastaan tullessa?

Jos vastasit kyllä, voisit olla hakemamme henkilö!

Etsimme Laavu cheese and wine -pisteeseemme työntekijää!

Jounin Kauppa työpaikkana

Jounin Kauppa on paljon enemmän kuin se perinteinen K-Market. Perheyrityksemme on toiminut seitsemän tunturin kylässä jo 1950-luvulta alkaen. Kauppiaana toimii Sampo Kaulanen, kolmannessa polvessa. Äkäslompolon kylässä asuu vakituisesti noin 800 asukasta ja sesongilla alueella vierailee lähes 15.000 matkailijaa viikoittain. Jounin Kauppa on alueen suurimpia työnantajia ja talvikaudella joukkueeseemme kuuluu noin 50 ja ympärivuotisesti reilu 30 kaupanalan huippuammattilaista.

Tarjolla olevien perustuotteiden rinnalla tarjoamme erikoisuuksia, joita ei ihan jokaisesta lähikaupasta löydy, kuten mm. Pohjois-Suomen laajimman juustovalikoiman. Kehittäminen on aina kuulunut vahvasti tapaamme toimia ja haluamme tehdä asioita hieman eri tavalla, verrattuna perinteiseen ruokakauppaan.

Vapaa-aikana voit nauttia Ylläksen aktiviteeteista ja henkeäsalpaavasta luonnosta. Meillä Äkäslompolossa on kahdeksan erilaista vuodenaikaa ja maailman puhtain ilma, joka takaa erilaisen ympäristön asua ja elää.

Tarjoamme sinulle:

• Työympäristönä erilaisen vähittäistavarakaupan, huipputyökavereineen, Äkäslompolon kylän keskustassa, Ylläksen matkailualueella
• Täydet työtunnit, keskimäärin 37,5 h / viikossa, ja vakinaisen työsuhteen
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Työterveyspalvelut
• Hyvät henkilökuntaedut
• Autamme sinua myös asumisen järjestämisessä

Mitä odotamme sinulta?

• Asiakas- ja myyntipalvelutaitoa ja halua palvelulla asiakkaita
• Sinulta löytyy hygienia- ja anniskelupassi
• Olet kiinnostunut sekä juustoista että viineistä
• Olet avoin, reipas ja oma-aloitteinen
• Olet hyvä tiimityöskentelijä, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn
• Sinulta löytyy hyvä paineensietokyky

Kiinnostuitko?

Lähetä cv:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected] 31.1.2022 mennessä. Paikka täytetään heti, sopivan tiimiläisen löydyttyä.

Jounin Kauppa on tehnyt vahvaa tulosta, taaten näin taloudelliset resurssit tulevaisuuden mahdollisiin kasvuhaasteisiin ja vakaan työpaikan työntekijöilleen. Tarinamme on vasta alussa ja nyt sinulla on mahdollisuus hypätä mukaan rakentamaan tulevaisuuttamme yhdessä meidän kanssa!

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laavu cheese and wine -pisteen työntekijä, K-Market Jounin Kauppa, Äkäslompolo

Kesko Oy Kauppiaat
95900 Kolari
Vakituinen

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti