Skip to main content

Laborantti

Maailma on ideoiden ja inspiraation lähde. Haluatko olla mukana luomassa pohjoista taikaa? Haemme sinua
Laborantti
Fazer Lifestyle Foodsille Korialle

Laboranttina osallistut Korian tehtaan elintarviketurvallisuuden ja tuotelaadun varmistamiseen. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu mikrobiologista ja aistinvaraista laadunvalvontaa elintarvikkeista. Teet näytteenottoja ja tarkastuksia, kuten pH- mittauksia ja allergeenimäärityksiä. Kirjaat ja seuraat tuloksia korkean laadun takaamiseksi. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa ja tuet tuotantoa laatuun liittyvissä kysymyksissä.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus elokuun 2022 loppuun saakka.

Miksi Fazer Lifestyle Foods?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi monipuolisissa laboratorion ja laadunhallinnan tehtävissä. Kanssamme pääset tekemään töitä uusien ja innovatiivisten kasvipohjaisten tuotteiden parissa – yhteistyössä muiden ammattitaitoisten fazerilaisten kanssa.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Sinulla on laborantin tai meijeristin tutkinto, sekä aikaisempaa kokemusta laboratorioalan työtehtävistä. Hallitset aistinvaraisen testauksen, sekä elintarviketurvallisuuteen liittyvät asiat. Työskentelyotteeltasi olet tarkka, ripeä ja oma-aloitteinen. Olet myös joustava sekä yhteistyökykyinen.

Kyseessä on jaksotyö (aamu- ja iltavuoro), jossa työajat voivat vaihdella. Tässä tehtävässä työskennellään pääosin aamu- ja päiväpainotteisesti, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroja on kuukausittain. Laboratorio on avoinna klo: 6.00–22.00 välisenä aikana läpi viikon.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä. 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 12.12.2021. Ethän siis aikaile, vaan hae paikkaa mahdollisimman pian, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa laboratorion työnjohtaja, Joni Koskinen puh. 040 152 9995, Ti 30.11 klo 13–14 ja To 2.12. klo 13–14.

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Toteuttaakseen visionsa Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 8 500 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.
 
Northern Magic. Made Real.

Laborantti

Kouvola
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus