Skip to main content

Laborantti, Epäorgaaninen analytiikka

Etsimme

Epäorgaanisen Analytiikan Laboranttia

osaksi Tutkimusanalytiikka -ryhmää Nesteen Teknologiakeskukseen (Kilpilahti, Porvoo).
 
Nesteen Innovation-toimintojen Core R&D -yksikkö on edelläkävijä uusiutuvien tuotteiden kehityksessä. Tutkimusanalytiikka-ryhmä tekee osaltaan tätä uraauurtavaa työtä ja vastaa analytiikasta, joka tukee T&K-projekteja, tuotekehitystä ja tuotantoa. Olennaisena osana työtä on kehittää ja soveltaa uusia analyyttisiä menetelmiä.

Roolisi vastuullisen tulevaisuuden luomisessa

  • Vastaat epäorgaanisista analyyseistä ja katalyyttien karakterisoinneista mm. XRF, XRD, CS, TGA ja BET-tekniikoilla
  • Vastaat laboratorion ylläpito- ja kehitystyöstä yhdessä laboratorion muun henkilökunnan kanssa

Analysoit tuotannon ja tutkimusprojektien näytteitä yhteistyössä tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa sekä olet yhteydessä yhteistyökumppaneihin yli organisaatiorajojen. Lisäksi osallistut analyyttisten menetelmien kehittämiseen. Työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Turvallinen työskentely on aina tärkeää meille kaikille.

Paras yhdistelmä uutta työtäsi varten 

  • Laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutus
  • Kokemusta epäorgaanisesta analytiikasta sekä erilaisista näytteenkäsittelytekniikoista
  • Tiimipelaajan asenne sekä kyky toimia itsenäisesti
  • Proaktiivinen ja tarkka työskentelytapa
  • Hyvä käytännön suomen- ja englanninkielen taito

 Arvostamme myös

  • Kokemusta muista analyyttisistä laitetekniikoista, esim. ICP-OES, ICP-MS, CHN, SEM-EDS
  • Kokemusta työskentelystä laboratorioympäristössä

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hae tehtävään viimeistään 21.8.2022. 

Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän omasi mahdollisimman pian.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, otathan yhteyttä Mari Pesonen, Laboratorioesimies p. 050 458 3672 tai Noora Lylykangas, R&D Manager p. 050 458 7696 to 16.6.2022 klo 12-13 ja to 7.7.2022 klo 10-11 sekä Mari Pesonen ti 2.8.2022 klo 13-14.
 
Rekrytointiprosessiin sisältyy haastattelu sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi.

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme. 

Menestyksemme perustuu työntekijöihimme, jotka ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme myös sitoutuneet tekemään tuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Tahtomme luoda elinvoimaisempi planeetta lapsillemme tekee meistä ainutlaatuisen yrityksen. 

Nesteellä on kunnianhimoiset tavoitteet luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja toimitusketjuun liittyen. Meidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle.

Strategiamme toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa työtämme ohjaavat Nesteen arvot. Tuemme ja kehitämme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan, jotta he voivat kasvaa, innovoida ja rakentaa tulevaisuuttamme

Me välitämme. Me olemme rohkeita. Me teemme yhteistyötä.

Me Nesteellä haluamme, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Asetamme selkeitä ja läpinäkyviä tavoitteita ja tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja palkitsemme roolin ja vastuiden mukaisesti. 

Nesteen strategia on "Nopeammin, rohkeammin ja yhdessä". Se kuvastaa ymmärrystä siitä, että ilmastonmuutoksen torjunnassa tai muovijätehaasteen ratkaisemisessa ei ole aikaa hukattavaksi. Menestyäksemme meidän on toimittava, kehitettävä uusia ratkaisuja ja saatava ne käyttöön nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan – yhdessä

Ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Lue lisää nettisivuiltamme, neste.com.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laborantti, Epäorgaaninen analytiikka

Porvoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti