Skip to main content

Laborantti/Laboratorioanalyytikko

Tässä olisi ainutlaatuinen tilaisuutesi päästä töihin upouuteen, kesällä 2022 valmistuvan biotuotetehtaan laboratorioon. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Fintoil Hamina Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen laboranttia/laboratorioanalyytikkoa.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista tarttumista työhön sekä innostunutta ja osallistuvaa asennetta.

Laborantin/laboratorioanalyytikon työtehtäviin kuuluvat mäntyöljytislaamon raaka-aine-, käytöntarkkailu- ja lopputuotenäytteiden analysoiminen, tulosten raportointi, laboratorion sisäisen laadunvalvonnan toteuttaminen sekä laboratorion ja laitteiden ylläpitoon kuuluvia tehtäviä. Pääset rakentamaan ja vaikuttamaan uuden laboratorion käytäntöihin yhdessä EHQS-tiimin kanssa. Työ on päivätyötä.

Jotta menestyisit tehtävässä, odotamme sinulta:

  • laborantin koulutusta
  • laboratorioalan työkokemusta
  • tarkkaa ja huolellista työskentelytapaa
  • hyviä yhteistyötaitoja
  • reipasta asennetta uuden opetteluun
  • tietotekniikan perustaitoja

Eduksi katsomme myös:

  • kokemuksen titrausmenetelmistä
  • mäntyöljyanalytiikan osaamisen
  • laadunvalvontakäytäntöjen tuntemuksen

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä kestävän kehityksen etulinjassa alalla, joka on yhteisen tulevaisuutemme polttopisteessä. Fintoil jalostaa raakamäntyöljystä jakeita, joista syntyy muun muassa uusiutuvaa toisen sukupolven dieseliä sekä terveys- ja hyvinvointituotteita. Fintoil edistää tuotteillaan merkittävästi päästövähennyksiä korvaamalla fossiilisia tuotteita uusiutuvilla ja rakentaa näin konkreettisesti vihreämpää tulevaisuutta.

Meillä Fintoililla työlläsi on paitsi aito merkitys, myös selkeä tulevaisuus. Jalostamomme valmistuu kesällä 2022, ja täällä meillä sinua odottavat modernien tilojen lisäksi kaikki tarvitsemasi laadukkaat työvälineet. Työyhteisömme on jo lyhyessä ajassa muodostunut tiiviiksi, ja voit luottaa myös siihen, että täällä on koko joukko ammattitaitoisia ja mukavia työkavereita ottamassa sinut vastaan. Seinät ja katto ovat valmiina – nyt tarvitsemme enää oikeat ihmiset osaavaan ja tekevään porukkaamme!

Tutustu meihin ja meillä työskentelemiseen lisää osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat/fintoil ja https://fintoil.com/ ja hae laboratorioomme töihin jo tänään!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työsuhteet solmitaan heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Haethan siis tehtävään heti! Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mahdollisesti prosessin ylösajovaiheessa kesällä 2022 työtä tehdään tarpeen mukaan kahdessa vuorossa. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään rekrytointikumppaniltamme Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 9–15.

Hae paikkaa viimeistään 14.02.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 0504399785

Fintoil Hamina Oy

Fintoil valmistaa selluntuotannon sivuvirrasta, raakamäntyöljystä useita eri tuotteita, joista heidän asiakkaansa saavat tehtyä muun muassa uusiutuvaa dieseliä, maaleja, tartuttimia, hajuvettä ja terveys- ja hyvinvointituotteita.
Fintoilin biojalostamon tuotanto käynnistyy vuoden 2022 kesällä ja sen syöttökapasiteetti tulee olemaan 200.000 tonnia raakamäntyöljyä. Fintoilista tulee maailman neljänneksi suurin raakamäntyöljyn jalostaja kymmenen prosentin markkinaosuudella.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Laborantti/Laboratorioanalyytikko

Fintoil Hamina Oy
Hamina
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Fintoil Hamina Oy
Hamina
Fintoil Hamina Oy
Hamina
Fintoil Hamina Oy
Hamina
Fintoil Hamina Oy
Hamina