Skip to main content

Laborantti, pohjaöljylaboratorio

Oletko laboratorioalan osaaja?

Me Nesteellä etsimme

Laboranttia pohjaöljylaboratorioon

Jalostuskemian tiimiin Porvooseen ajalle 1.1.2022-31.03.2023

Roolisi Nesteen matkassa

Jalostuskemiatiimi on motivoitunut ryhmä. Ryhmällä on kahdenlaisia tehtäviä: katalyyttien käsittely sekä raskasöljyanalytiikka. Tässä tehtävässä pääpaino on raskaan öljyn analytiikassa, mutta satunnaisesti saattaa olla tehtäviä myös katalyyttien käsittelyyn liittyen.

Keskeiset tehtäväsi roolissa ovat

 • Laboratorionäytteiden käsittely sekä analytiikka
 • Katalyyttien seulonta ja fysikaalinen karakterisointi
 • Tulosten tulkinta ja raportointi
 • Uusien menetelmien testaus

Roolissasi teet yhteistyötä koko Katalyysi & Jalostus osaston kanssa. Jalostuskemian tekninen henkilöstö on pääasiallinen yhteystyökumppanisi, mutta lisäksi toimit yhteistyössä mm. tuotepuolen- ja katalyyttitutkijoiden kanssa.  

Menestyksen avaimet tehtävään 
 
Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

 • Laborantin / laboratorioanalyytikon tutkinto
 • 1-3 vuoden laboratoriotyökokemus
 • Aloitteellinen ja yhteistyökykyinen toimintatapa
 • Systemaattinen työskentelytyyli
 • Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito

Arvostamme myös

 • Halukkuutta kehittää laboratoriotoimintoja
 • Ongelmanratkaisutaitoja

Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Heitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä.

Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi.

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä tiiminvetäjään: Tia Kakko, +358 50 458 3953.

Hae tehtävää viimeistään 6.12.2021. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.
 
Rekrytointiprosessiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi. 

Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

Laborantti, pohjaöljylaboratorio

Porvoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus