Skip to main content

Laborantti, Pretreatment laboratory

Etsimme Laboranttia osaksi Pretreatment Laboratory -ryhmää Nesteen Teknologiakeskukseen Porvoon Kilpilahteen.

Nesteen Innovation-toiminnon Core R&D -yksikkö on edelläkävijä uusiutuvien tuotteiden kehityksessä. Pretreatment Laboratory -ryhmä tekee osaltaan tätä uraauurtavaa työtä ja vastaa uusiutuvien ja kierrätettävien raaka-aineiden kokeellisesta esikäsittelytutkimuksesta laboratoriossa. Työskentelemme erilaisten tutkimusprojektien parissa ja tuemme jalostamoita ongelmanratkaisussa. 
 
Tässä tehtävässä

  • vastaat uusiutuvien ja kierrätettävien raaka-aineiden kokeellisesta tutkimuksesta yhteistyössä tutkijoiden ja laboratorion muun henkilökunnan kanssa
  • suoritat erilaisia raaka-aineiden puhdistuskokeita
  • teet analyysipyyntöjä, käsittelet tuloksia taulukkolaskentaohjelmalla, raportoit, tulkitset ja teet johtopäätöksiä tekemistäsi laboratoriokokeista
  • teet yhteistyötä jalostamon ja tutkimushankkeista vastaavien henkilöiden kanssa
  • huolehdit omalta osaltasi laboratorion laitteiden toimintakunnosta ja laboratorion kehityksestä

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on

  • laborantin tai laboratorioanalyytikon tutkinto
  • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot 
  • oma-aloitteisuus ja järjestelmällisyys, sinulta löytyy myös joustavuutta sekä muutosvalmiutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa
  • hyvä käytännön suomen ja englannin kielen taito

Lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta laboratoriotyöskentelystä.

Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Heitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä.

Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi.

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.
  
Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, otathan yhteyttä Tiina Savolaiseen, Laboratory supervisor, puh. 050 458 3716, soittoajat 27.1.22 klo 12:30-13:30 ja 8.2.22 klo 9-10 tai [email protected]

Hae tehtävää viimeistään 13.2.2022. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi.

Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laborantti, Pretreatment laboratory

Porvoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti