Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laborantti, Recycling and Waste

Fortum Recycling & Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Tehtävästä

Riihimäellä sijaitsevassa Fortum Waste Solutions Oy:n laboratoriossa analysoidaan esim. alkuaine-, anioni-, halogeeni-, syanidi-, elohopea-, vesipitoisuus- ja kaatopaikka­kelpoisuusmäärityksiä. Orgaanisista analyyseistä tehdään helposti haihtuvia yhdisteitä ja öljyhiilivety-määrityksiä. Käytössämme on useita analyysitekniikoita kuten GC, ICP, IC, XRF, spektrofotometriset määritykset kuten CFA, FIMS, ja erilaisia titrauksia. Analyysien avulla ohjataan prosesseja, laskutetaan käsittelypalveluista  ja valvotaan jäteveden pitoisuuksia, jotta viemäröintirajat eivät ylity. Näiden lisäksi tehdään analyysipalveluja myös yhtiön muille toiminnoille. Suuri osa laboratorion menetelmistä on akkreditoitu (T038). Laboratoriopalveluissa työskentelee tällä hetkellä 12 henkilöä, joista osa on sijoittunut laboratorion yhteydessä toimivaan tutkimuslaboratorioon. 

Haemme laboranttia vakituiseen työsuhteeseen alkaen aikaisintaan 1.9.2022. Työ on säännöllistä päivätyötä liukuvalla työajalla. Tehtävänäsi on prosessi-, ympäristö- ja jätenäytteiden esikäsittely ja analysointi sekä välinehuolto. 

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on laboratorioalan ammattitutkinto ja ainakin jonkin verran kokemusta laboratoriossa työskentelystä. Olet oma-aloitteinen, joustava ja sinulla on kykyä ja halua omaksua uusia työtehtäviä ja työtapoja. Työskentelytapasi on reipas ja huolellinen. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä osana ryhmää.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 22.5. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Meriö-Talvio, 050 3452 745, email Heidi.Merio-Talvio@fortum.com. Voimme olla yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. 

  #LI-DNP

Fortum ja Uniper muodostavat eurooppalaisen energiakonsernin, jonka tavoitteena on mahdollistaa siirtymä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Noin 50 gigawatin sähköntuotantotehomme, laajan kaasun tuonti- ja varastointitoimintamme sekä kansainvälisen trading-liiketoimintamme ansiosta olemme asiakkaillemme luotettava energiakumppani Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Olemme jo nyt Euroopan kolmanneksi suurin CO2-vapaan sähkön tuottaja ja myös kasvumme kohdistuu puhtaaseen sähköön, vähähiiliseen energiaan ja tulevaisuuden vetytalouden rakentamiseen. Kehitämme lisäksi ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä ja kaupunkeja vähentämään ympäristöjalanjälkeään. Meillä on yhteensä 20 000 työntekijää ja toimintoja 40 maassa; tämä tarkoittaa osaamista, resursseja ja riittävää läsnäoloa vauhdittamaan energiamurrosta kohti puhtaampaa maailmaa. fortum.fi; uniper.energy

Laborantti, Recycling and Waste

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus