Skip to main content

Laborantti tai analyytikko kemian laboratorioon - Espoo

Eurofins Expert Services Oy tarjoaa kattavia asiantuntija-, sertifiointi-, testaus- ja tarkastuspalveluja. Meillä työskentelee lähes 200 eri alojen asiantuntijaa. Suomessa toimipisteemme ovat Espoossa, Tampereella, Vihdissä ja Salossa. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 21,5 milj. €. Olemme osa kansainvälistä Eurofins Groupia. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Eurofins Group käsittää globaalisti yli 900 itsenäistä yritystä, yli 800 laboratoriota sekä yli 47 000 työntekijää yli 50 maassa.

Etsimme nyt asiakkaallemme Eurofins Expert Services Oy:lle laboratorioalan ammattilaista kemian laboratorioon. Eilakaislan tuottamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan Eurofins Expert Services Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää  Eurofins Expert Services Oy:stä ja tutustu yritysvideoon.

Laborantti tai Analyytikko kemian laboratorioon

analysoimaan erilaisia vaatimustenmukaisuuden testaamiseen, laadunvalvontaan sekä ongelmanratkaisuun liittyviä materiaalinäytteitä. Asiakaskuntana on mm. rakennusmateriaalien ja pakkausten valmistajat. Käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen laitekanta. Tehtäviin kuuluu mm. näytteiden esikäsittelyä, välinehuoltoa, näytteiden kirjaamista sekä muita laboratorion yleisiä tehtäviä. Kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus oppia erilaisten analyysilaitteiden käyttöä ja suorittaa itsenäisesti vaativiakin analyysejä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja päivittäinen työ tapahtuu yhteistyössä osaavan tiimisi kanssa.

Toivomme sinulta

laboratorioalan koulutusta (joko laborantti tai AMK analyytikko). Työotteeltasi olet huolellinen ja tarkka, ennen kaikkea haluat kehittyä ja oppia uutta. Tehtävä sopii hyvin työuransa alussa olevalle henkilölle, mutta arvostamme myös pidempää kokemuksen tuomaa osaamista. Toivomme, että tietotekniset taitosi ovat ajantasaiset ja, että ymmärrät hyvin englanninkielisiä ohjeistuksia. Eduksesi katsotaan alaan liittyvä aiempi työkokemus ja testauslaboratorion laadunhallintajärjestelmän vaatimusten tunteminen. Laboratoriomme on akkreditoitu standardin SFS-EN ISO 17025 mukaan sekä FIMEA:n hyväksymä sopimuslaboratorio. 

Eurofins Expert Services tarjoaa Sinulle

mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän ammattitaitoisessa työympäristössä, jossa pystyt hyödyntämään ja laajentamaan omaa osaamistasi monipuolisesti. Palkkaus on tehtävän vaatimustasoon mitoitettu ja Eurofins tarjoaa sinulle myös tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneilla sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan senior rekrytointikonsultti Minna Kauhanen puh. 030 609 0204 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.5.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat.

Laborantti tai analyytikko kemian laboratorioon - Espoo

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus