Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laboratorioesimies / Laboratory supervisor

Me kaikki nesteläiset haluamme luoda elinvoimaisemman maapallon lapsillemme. Innovaatiot ovat keskeinen osa Nesteen liiketoimintaa. Innovaatiotiimimme tutkivat uusia raaka-aineita ja ratkaisuja sekä bio- että kiertotalouden tarpeisiin ja testaavat niiden soveltuvuutta teolliseen tuotantoon. Yhteinen missiomme on löytää nopein tie kohti terveempää maapalloa.

Etsimme nyt

Laboratorioesimiestä

osaksi Pretreatment laboratory tiimiämme Nesteen Teknologiakeskukseen (Kilpilahti, Porvoo).

Sinun roolisi Nesteen matkassa

Nesteen Innovation-toiminnon Core R&D -yksikkö on edelläkävijä uusiutuvien tuotteiden kehityksessä. Pretreatment Laboratory -ryhmä tekee osaltaan tätä uraauurtavaa työtä ja vastaa uusiutuvien ja kierrätettävien raaka-aineiden kokeellisesta esikäsittelytutkimuksesta laboratoriossa. Työskentelemme erilaisten tutkimusprojektien parissa ja tuemme jalostamoita ongelmanratkaisussa.

Etsimme Pretreatment laboratory -tiimin esimiestehtäviin henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaan sijaiseksi 1.4.2022 - 15.3.2023 väliselle ajalle.

Keskeiset tehtäväsi roolissa

  • Toimit Pretreatment laboratory -tiimin esihenkilönä
  • Olet vastuussa tiimin  työtehtävien organisoinnista ja työnjohdosta laboratoriossa sekä tiimin osaamisen kehittämisestä 
  • Olet vastuussa raaka-aine ja esikäsittely -laboratorion, sen laitekannan ja toiminnan kehittämisestä ja turvallisuudesta
  • Vastaat laboratorion laitteiden ja kemikaalien hankinnasta
  • Osallistut Feedstock and pretreatment osaston johtoryhmän toimintaan
  • Osallistut T&K yksikön Turvallisuusjohtoryhmän toimintaan
  • Toimit suojelujohtajana toimipisteesi rakennuksessa, jossa tiimisi työskentelee

Tiimisi lisäksi työskentelet tiiviisti Feedstock and pretreatment osaston sekä muiden T&K:n osastojen esimiesten, tutkijoiden ja projektipäälliköiden kanssa varmistaen tutkimusprojektiemme laadukkaan toteuttamisen. Raportoit Feedstock and Pretreatment osaston vetäjälle.

Menestyksen avaimet tehtävään

Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja on tässä tehtävässä

  • Laboratorioalan tutkinto (AMK), insinöörin tutkinto tai ylempi korkeakoulututkinto (kemian ala, kemiantekniikka)
  • Kokemus laboratorioalan esimiestehtävistä
  • Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Oma-aloitteisuus
  • Hyvä turvallisuusasenne
  • Erittäin hyvä suomen ja englannin kielen taito

Arvostamme myös

  • Hyviä tietojenkäsittelytaitoja (Google tools, Excel, LIMS)
  • Kokemusta kemian alan teollisuudesta
  • Kokemusta kehittämistehtävistä

Menestyksemme perustuu ihmisiin. Työntekijämme ovat liikkeellepaneva voima, Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Heitä motivoi tahto luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme, mikä tekee Nesteestä ainutlaatuisen yrityksen. Meillä kaikilla on myös vahva halu tehdä työtä yhdessä. Arvomme “Me välitämme, Me olemme rohkeita ja Me teemme yhteistyötä” ohjaavat työtämme. Toimimme aina turvallisuus ja vastuullisuus edellä.

Jos jaat nämä ajatukset, odotamme innolla hakemustasi.

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä Miia Laamaseen, Head of R&D, Feedstock and pretreatment, +358 50 458 7719, soittoajat pe 28.1 klo 9-10 ja ke 2.2 klo 15-16.

Hae tehtävää viimeistään 7.2.2022. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Rekrytointiprosessiin sisältyy haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi.

Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Menestyksemme alkaa sinusta.

Jokaisella yrityksellä pitää olla tarkoitus, ja meillä Nesteellä se on vahva: elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme. Meitä on noin 4800 nesteläistä, jotka sitoutuvat tähän yrityksen tarkoituksen toteuttamiseen. Kaikki toimintamme on suunniteltu siten, että olemme selkeästi sitoutuneet vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin. Työnantajana olennainen osa menestystämme on puolestaan työhyvinvoinnista huolehtiminen. Kannustamme jokaista nesteläistä omalta osaltaan luomaan myönteistä ilmapiiriä ja keskustelua omaan työympäristöönsä; ihmisiin, yhteisöihin ja yhteiskuntaan.

Nesteen strategia on ”nopeammin, rohkeammin ja yhdessä”. Se perustuu ymmärrykseen siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjunnassa tai jätemuoviongelman ratkaisemisessa ole aikaa hukattavaksi. Onnistuminen edellyttää toimintaa, uusien ratkaisujen innovointia ja niiden toteuttamista nopeammin ja rohkeammin kuin koskaan ennen – yhdessä.

Innovointi on myös erottamaton osa perimäämme, ja siksi pystymme kehittämään uraauurtavia ratkaisuja liiketoimintojen vastuullisuuden lisäämiseksi. Vuonna 2021 Neste valittiin maailman neljänneksi vastuullisimmaksi yritykseksi Global 100 -listalla.

Katso lisää sivuiltamme neste.com.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laboratorioesimies / Laboratory supervisor

Porvoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti