Skip to main content

Laboratoriohoitaja

Oletko kliinisen laboratoriotyön ammattilainen, joka ei pelkää haasteita? Haluatko syventää ammatillista osaamistasi hematologiassa?

Haemme HUS Diagnostiikkakeskukseen HUSLAB-talon Erikoishematologian laboratorioon bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa vakinaiseen toimeen.
Erikoishematologian laboratoriossa tehdään virtaussytometrisia tutkimuksia, sivelyvalmisteita ja niiden värjäyksiä, erittelylaskentaa ym. solumorfologisia tutkimuksia sekä osallistutaan luuydinnäytteenottoon. Kantasolulaboratorio on myös yksi erikoishematologian tiimeistä. Nyt haettavana olevan toimen ensisijainen sijoituspaikka on Diffit ja Värjäys tiimissä.

Hoitajatiimit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä muiden kliinisen hematologian asiantuntijoiden kanssa ja osallistuvat aktiivisesti toiminnan kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu myös verinäytteenotto. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Työ edellyttää asiakaslähtöistä työskentelyä, joustavuutta, erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä rohkeutta ottaa vastaan uusia haasteita. Arvostamme koulutusmyönteisyyttä sekä halua kehittää prosesseja.

Tarjoamme mukavat ja osaavat työkaverit, mielenkiintoiset ja vastuulliset tehtävät, hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä hyvät kehitysmahdollisuudet ammatissa.

Erikoishematologian laboratoriossa on käytössä toimintalähtöinen yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Sen avulla työntekijöillä on mahdollisuus suunnitella ja toivoa omia työvuorojaan.

HUS Diagnostiikkakeskuksessa on otettu käyttöön suoritepalkkaus, jolla on mahdollista korottaa henkilökohtaista ansiota enimmäispalkan lisäksi.

Työ alkaa 16.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu laboratoriohoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Jere Alhonen, puh. 050 428 7797, 12.-16.7.2021
Osastonhoitaja Iida Sieranen, puh. 050 428 7281, 19.-30.7.2021