Skip to main content

Laboratoriohoitaja Automaatiolaboratorio

Kiinnostaisiko Sinua monipuolinen ja vaihteleva vieritestauksen yhdyshenkilön työtehtävä?

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee yli 3200 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimintaa on noin 170 toimipisteessä.

Haemme aktiivista ja kehittämismyönteistä bioanalyytikkoa tai laboratoriohoitajaa HUS Diagnostiikkakeskuksen Automaatiolaboratorioon vakinaiseen työsuhteeseen vieritestauksen yhdyshenkilöksi Meilahden sairaalakampukselle. Työ on luonteeltaan päivätyötä. Työ voi alkaa 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Vieritestauksen yhdyshenkilön tehtävään kuuluu laboratorion ulkopuolella sijaitsevien vieritestilaitteiden toimintakunnon ylläpitäminen palvelusopimuksien mukaisesti.

Lisäksi tehtävään kuuluu laadunvarmistus, ohjeiden kirjoittaminen, tiedottaminen ja kouluttaminen. Yhdyshenkilö auttaa asiakkaita ratkaisemaan vieritestilaitteisiin liittyviä haasteita. Vieritestauksen yhdyshenkilön tukena toimii POC-keskus. Tehtävä saattaa sisältää myös leikkausosaston laboratoriotoiminnan ylläpitoa sekä näytteenottoa.

Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä, hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä halua olla mukana kehittämässä vieritestitoimintaa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Yhteistyökyky ja vastuullisuus ovat ehdoton etu.

Tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön, mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä vieritestitoiminnan asiantuntijana. Pyrimme omalla esimerkillämme toimimaan rohkeina ja tavoitteellisina vieritestipalvelujen tuottajina ja kehittäjinä.

HUSin työntekijänä sinulla on mahdollisuus saada henkilökunta-alennuksia esimerkiksi terveyttä edistävistä palveluista, useista liikuntakeskuksista sekä useilta yrityksiltä. Meillä on käytössä työsuhdematkalippu sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Voit kysyä myös työsuhdeasuntoja.

Tule hyvän työn tekijäksi! Lähetä hakemus hakuajan loppuun (8.11.2021) mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu laboratoriohoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-11 osastonhoitaja Inkeri Lahtinen p. 050 427 1122

Laboratoriohoitaja Automaatiolaboratorio

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus