Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Laboratoriohoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Kliininen kemia

Haemme kahta (2) laboratoriohoitajaa vakituiseen työsuhteeseen HUS Diagnostiikkakeskukseen, Jorvin sairaalan laboratorioon. Tehtävät täytetään 6.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto sekä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) alueen laboratorio- ja kuvantamistoiminta. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 4000 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimintaa on yli 170 toimipisteessä.

HUS, Jorvin sairaalan laboratorio on monipuolinen 24/7 toimiva laboratorio, jossa pääset laboratoriohoitajana perehtymään kliinisen laboratoriotyön eri osa-alueisiin sekä monipuoliseen näytteenottoon. Aikaisempi työkokemus ja mielenkiinto tiettyjä työtehtäviä kohtaan huomioidaan perehdytyksessä ja työtehtävissä. Työpisteissämme on myös tarjolla vastuutehtäviä niistä kiinnostuneille.

Yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla pääset vaikuttamaan työvuoroihisi. Sinulla on mahdollisuus saada henkilökunta-alennuksia esimerkiksi terveyttä edistävistä palveluista, useista liikuntakeskuksista ja muilta yrityksiltä. Meillä on käytössä työsuhdematkalippuseteli ja tuemme henkilöstömme työpaikkaruokailua. Työaikamuotona voi olla joko päivä- tai kaksi- tai kolmevuorotyö. Myös osa-aikainen työaika on mahdollinen.

Tehtävän palkka määräytyy KVTES-työehtosopimuksen mukaisesti. Lisäksi meillä on käytössä suoritepalkkaus ja erilaisia muita palkkiojärjestelmiä. Tehtävässä maksetaan työkokemuslisää maksimissaan 8% ja työsuhteen alussa voidaan käyttää max. kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa työkaveriksemme ja onnellisten ihmisten joukkoon!
Haku päättyy 25.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu laboratoriohoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat Osastonhoitaja Anne Nummela, p. 050 428 4330 (arkisin klo 9-11) tai apulaisosastonhoitaja Amy Leppänen, p. 050 428 4769 (arkisin klo 10-12)

Laboratoriohoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Kliininen kemia

HUS
Espoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus