Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Laboratoriohoitaja HUSLAB

HUS, Jorvin sairaalan laboratorio on monipuolinen 24/7 toimiva laboratorio, jossa pääset laboratoriohoitajana perehtymään kliinisen laboratoriotyön eri osa-alueisiin sekä monipuoliseen näytteenottoon. Aikaisempi työkokemus ja mielenkiinto tiettyjä työtehtäviä kohtaan huomioidaan perehdytyksessä. Työpisteissämme on myös tarjolla vastuutehtäviä niistä kiinnostuneille.

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella: Pääset tänne yhdellä bussilla Helsingin keskustasta sekä täältä löytyy myös parkkipaikka autollesi. Työsuhdeasuntojakin on saatavilla kävelymatkan päässä. Työ ei taatusti ole tylsää, työkaverit ovat tosi mukavia ja panostamme kovasti yhteishengen luomiseen. 

Jos olet opintojen loppusuoralla oleva bioanalyytikko-opiskelija, niin voit myös laittaa meille hakemuksen, huomioimme hakemuksesi valintaa tehdessä. Meillä saat monipuoliset perusteet ja opit tulevalle urallesi.

Katso video monipuolisessa laboratoriossamme työskentelevän Marjan esittely työstämme: https://www.youtube.com/watch?v=gVMCeDel0uw

HUSissa visionamme on toimia terveydenhuollon suunnannäyttäjänä ja olet osa huippuammattilaistemme joukkoa. Isona työnantajana pystymme tarjoamaan hyvät mahdollisuudet oppimiseen ja urakehitykseen organisaation sisällä. Meillä saat työhösi tiimin ja vastuuhenkilöiden tuen sekä laadukkaan perehdytyksen.

Yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla pääset vaikuttamaan työvuoroihisi. Sinulla on mahdollisuus saada henkilökunta-alennuksia esimerkiksi terveyttä edistävistä palveluista, useista liikuntakeskuksista ja muilta yrityksiltä. Meillä on käytössä työsuhdematkalippuseteli ja tuemme henkilöstömme työpaikkaruokailua.

Jos innostuit näillä puheilla tulemaan meille töihin, hae tehtävää 19.7. mennessä. Jos haluat ennen hakupäätöstäsi kysyä lisää, niin ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Tervetuloa työkaveriksemme!

Tehtävän kelpoisuusehdot:

Laillistettu laboratoriohoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot: 

Osastonhoitaja Anne Nummela, 050 428 4330 (arkisin klo 9-11)
Apulaisosastonhoitaja Amy Leppänen, 050 428 4769 (arkisin 9-11)
 

Laboratoriohoitaja HUSLAB

HUS
Espoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 23.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus