Skip to main content

Laboratoriohoitaja HUSLAB Automaatiolaboratorio

Oletko kliinisen laboratoriotyön ammattilainen? Oletko kiinnostunut vaihtelevasta työstä sairaalalaboratoriossa?                      

Haemme HUS Diagnostiikkakeskuksen Uuden lastensairaalan laboratorioon laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa vakinaiseen työsuhteeseen.

Uusi lastensairaala sijaitsee meren äärellä Helsingin Meilahdessa ja on suunniteltu lapsipotilaiden ja perheiden hyvinvointia ajatellen. Uuden lastensairaalan laboratorio osana HUS Diagnostiikkakeskusta tarjoaa näytteenotto- ja laboratoriopalveluita lastensairaalan teho- ja vuodeosastoille, päivystykselle ja poliklinikoille.

Uuden lastensairaalan laboratorion tiimi on osa automaatiolaboratoriota. Uudessa lastensairaalassa työtehtäviin kuuluu näytteenottoa vuodeosastoilla ja polikliinisessa näytteenotossa sekä näytteiden analysointia. Työtehtäviin on mahdollista saada halutessaan lisää monipuolisuutta laajentamalla osaamistaan automaatiolaboratorion muiden työpisteiden tehtäviin tai liittymällä Naistenklinikan päivystystiimiin.

Työ on vuorotyötä. Yhteisöllisen työvuorosuunnittelun ansiosta pääsee itse vaikuttamaan työ- ja vapaa-aikansa tasapainottamiseen.

Toimiin valituilta edellytetään yhteistyökykyä, joustavuutta ja sitoutumista työtehtäviin. Arvostamme erityisesti halua ja kykyä työskennellä lasten ja perheiden hyvän asiakaskokemuksen edistämiseksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työntekijöillä on käytössään ison työnantajan tarjoamat monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä mahdollisuus henkilökunta-alennuksiin esimerkiksi useista terveyttä edistävistä palveluista. Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Käytössämme on myös suoritepalkkaus ja muita palkkiojärjestelmiä.

Työ alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan. Haku päättyy 27.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu laboratoriohoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt ovat osastonhoitaja Marja Nikiforow, p. 050 428 7080 ja apulaisosastonhoitaja Tiina Pulliainen, p. 040 627 3576.

Laboratoriohoitaja HUSLAB Automaatiolaboratorio

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 02.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus