Skip to main content

Laboratoriohoitaja Preanalytiikka

Kiinnostaisiko työskennellä eturintamassa hyvän asiakaskokemuksen ja laadukkaan hoidon varmistamiseksi? Entä houkuttaisiko säännöllinen päivätyö hyvien liikenneyhteyksien varrella?

Haemme LABORATORIOHOITAJIA vakituisiin tehtäviin HUS Diagnostiikkakeskukseen. Haussa huomioidaan valmistuvat bioanalyytikot. Työskentelet Vantaa terveysasemalaboratoriossa, hakemukseen voit laittaa toiveen työpisteestä. Voit aloittaa meillä sopimuksen mukaan.

Laboratoriohoitajana terveysasemalaboratoriossa pääset asiantuntijana tekemään monipuolista näytteenottoa sekä vaikuttamaan näytteenoton laatuun ja potilasturvallisuuteen. Työsi sisältää verinäytteenottoa, EKG:n ottoa, spirometriatutkimuksia ja gynekologista näytteenottoa sekä vierianalytiikkaa. Kiinnostuksesi mukaan työpäiviin tuo vaihtelua erilaiset kehittämis- ja vastuutehtävät. Työhösi saat tiimin ja vastuuhenkilöiden tuen, sekä laadukkaan perehdytyksen. Pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla. Työvuorot vaihtelevat laboratorion aukioloaikojen mukaan.

Tavoitteenamme on oikea-aikainen ja turvallinen näytteenotto sekä laadukas asiakaskohtaaminen, ja tulet työskentelemään avainroolissa näiden toteutumiseksi.

Meillä HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Isona työnantajana pystymme tarjoamaan hyvät mahdollisuudet urakehitykseen organisaation sisällä.

HUSin työntekijänä sinulla on mahdollisuus saada henkilökunta-alennuksia esimerkiksi terveyttä edistävistä palveluista, useista liikuntakeskuksista sekä useilta muilta yrityksiltä. Meillä on käytössä työsuhdematkalippuseteli, voit kysyä myös työsuhdeasuntoja.

Saatat olla etsimämme hoitaja, jos kiinnostuit yllä olevasta ja viihdyt työssäsi erilaisissa tilanteissa ja toimintaympäristöissä. Olet kenties motivoitunut kehittymään asiantuntijana, mutta ennen kaikkea toivomme sinun olevan tiimipelaaja.

Tervetuloa työkaveriksemme! Jätä hakemus mahdollisimman pian.

Uusintahaku, aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Laillistettu laboratoriohoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

WWW-osoite: http://www.hus.fi
Yhteystiedot: Kiinnostuitko? Ole yhteydessä osastonhoitaja Raija Springiin, puh. 050 428 7067.
Työpaikan osoite: 01300 VANTAA
Palkkaus: KVTES
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.06.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 10.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Laboratoriohoitaja Preanalytiikka

HUS
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus