Skip to main content

Laboratoriohoitajia HUSLAB Automaatiolaboratorio

Kiinnostaisiko Sinua työskennellä kanssamme innostavassa työyhteisössä laboratorioalan ytimessä? Jos vastaat kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen.

Haemme kolmea laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin HUSLABin Automaatiolaboratorioon Meilahteen.
Tehtäväsi

Tehtäväsi liittyy laboratorioanalytiikkaan. Automaatiolaboratorio on moderni, laajan päivystyksen laboratorio, jossa otetaan jatkuvasti käyttöön uusinta teknologiaa.

Laboratoriohoitajana toimit meillä asiantuntijana monipuolisissa tehtävissä automatisoidussa rataympäristössä, kliinisen kemian, immunokemian sekä päivystysanalytiikan parissa. Lisäksi teemme verikaasu- ja huumausaineanalytiikkaa. Työ on 3-vuorotyötä ja sisältää näytteenottoa Meilahden sairaalakampuksella.

Osaamisesi

Arvostamme perinteisten laboratoriohoitajan taitojen lisäksi tietoteknistä näppäryyttä, teknistä osaamista, työn organisointikykyä, suurten näytemäärien hallintaa sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Edellytämme aktiivista, joustavaa ja sitoutunutta työotetta. Osaat tehdä ryhmätyötä eri tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät uusien asioiden oppimisesta ja käytännön prosessien kehittämisestä.

Tarjoamme
Tarjoamme kannustavan ja toisiaan tukevan moniammatillisen työyhteisön ja hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Tarjoamme myös hyvät kehittymismahdollisuudet ammatissa sekä mahdollisuuden olla mukana työyksikön päivittäisen toiminnan kehittämisessä. Yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla pääset vaikuttamaan työvuoroihisi.

HUSin työntekijänä sinulla on mahdollisuus saada henkilökunta-alennuksia esimerkiksi terveyttä edistävistä palveluista, useista liikuntakeskuksista sekä useilta yrityksiltä. Meillä on käytössä työsuhdematkalippuseteli sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit. Voit kysyä myös työsuhdeasuntoja.

Tule hyvän työn tekijäksi! Lähetä hakemus hakuajan loppuun (8.11.2021) mennessä

Voit aloittaa meillä 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu laboratoriohoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kysy rohkeasti lisätietoja: osastonhoitaja Inkeri Lahtinen arkisin klo 10 - 11, p. 050 4271122

Laboratoriohoitajia HUSLAB Automaatiolaboratorio

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus