Skip to main content

Laboratoriohoitaja

Bioanalyytikko / laboratoriohoitaja, onko työpaikan vaihto mielessäsi? Onko toiveenasi työ, jossa on vaihtelua, haasteita ja vastuuta? Entä mukavat työtoverit, ajanmukaiset työvälineet ja työtilat? Ei enää ruuhkassa ajamista ja työpaikan pihasta löytyy ilmainen pysäköintipaikka. Paikkakunnalla, jossa on hyvät ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja kulttuuritapahtumia löytyy moneen makuun. On sujuvat liikenneyhteydet moneen suuntaan niin julkisilla kuin omalla autolla. Asuntojen hinnat ja vuokrat ovat inhimillisellä tasolla. Jos kuulostaa houkuttelevalta, niin lue lisää.

Haemme useita laboratoriohoitajia / bioanalyytikkoja HUSLABin Kymenlaakson keskussairaalan laboratorioon vakituiseen työsuhteeseen. Voit aloittaa työsi 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan jo aikaisemminkin.

Laboratoriossamme työskentelee noin 50 henkilöä. Teemme monipuolista analytiikkaa, johon sisältyy peruskemian, perushematologian, veriryhmäserologian, mikrobiologian ja eritenäytteiden tutkimuksia. Työhön sisältyy myös näytteenottotyötä sekä laboratorion polikliinisessa näytteenotossa että sairaalan vuodeosastoilla ja päivystyksessä. Työ on kolmivuorotyötä. Kiinnostuksesi mukaan pääset osallistumaan kehitys- ja vastuutehtäviin.
Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun mennessä.

Laillistettu laboratoriohoitaja.
Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

WWW-osoite: http://www.hus.fi
Yhteystiedot: Osastonhoitaja Seija Suuronen, p. 040 489 8445.
Tiedustelut hakuaikana ma-to klo 13-14.
Työpaikan osoite: 48210 KOTKA
Palkkaus: KVTES
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 26.05.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 27.04.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Laboratoriohoitaja

HUS
Kotka
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus