Skip to main content

Laboratoriohoitajia Preanalytiikka

Kiinnostaisiko säännöllinen päivätyö HUSLAB Liikkuvassa näytteenotossa? Haemme kolmea bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa vakinaiseen toimeen HUS Diagnostiikkakeskuksen preanalytiikan linjalle.

Haemme kolmea vakituista bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa HUSLAB Liikkuvaan näytteenottoon. Ensisijaisesti haemme työntekijöitä Helsingin ja Espoon tiimeihimme. Vakinaisten toimien ohella meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia. Muut toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Järvenpäässä ja Lohjalla. Aloitusajankohta 4.10.21 tai sopimuksen mukaan.

Bioanalyytikkona/laboratoriohoitajana Liikkuvassa näytteenotossa pääset asiantuntijana vaikuttamaan näytteenoton laatuun ja potilasturvallisuuteen. Tavoitteenamme on oikea-aikainen ja turvallinen näytteenotto sekä laadukas asiakaskohtaaminen.

Työpäiväsi koostuvat mm. koti- ja laitoskäynneistä, kylmäasema- tai vuodeosastonäytteenotosta. Työ sisältää ensisijaisesti verinäytteenottoa, ajanvaraamista sekä asiakaspalvelua. Tehtäväkohtainen aloituspalkka on 2498,85 € / 2634,86 € työkokemuksesta riippuen. Tehtävän palkka määräytyy KVTES työehtosopimuksen mukaisesti (1.9.21 alk. SOTE-sopimus). Lisäksi meillä on käytössä suoritepalkkaus ja erilaisia muita palkkiojärjestelmiä. Tehtävässä maksetaan työkokemuslisää maksimissaan 8 prosenttia.

Meillä HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Isona työnantajana pystymme tarjoamaan hyvät mahdollisuudet urakehitykseen organisaation sisällä. Työkokemuksen ja lisäkoulutuksen avulla kollegoitasi on hakeutunut muun muassa erilaisiin projekti-, koordinaattori- tai esimiestehtäviin. Työhösi saat tiimin ja vastuuhenkilöiden tuen sekä laadukkaan perehdytyksen. HUSin työntekijänä sinulla on mahdollisuus saada henkilökunta-alennuksia esimerkiksi useista liikuntakeskuksista, matkailualalta sekä useilta muilta yrityksiltä. Meillä on käytössä työsuhdematkalippuetu sekä tulevana vuonna liikunta- ja kulttuurisetelit. Voit myös kysyä työsuhdeasuntoa.

Saatat olla etsimämme hoitaja, jos kiinnostuit yllä olevasta ja viihdyt työssäsi erilaisissa tilanteissa ja toimintaympäristössä. Toivomme sinun pystyvän itsenäiseen työhön ja päätöksen tekoon. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja sekä joustavuutta. Näytteenottokokemus (verinäytteenotto ja/tai koronanäytteenotto) katsotaan eduksi.

Haku päättyy 1.10.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu laboratoriohoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Leena Haapala, p. 050 441 3851

Ylihoitaja Tuija Ohranen, p. 050 428 4146
 

Laboratoriohoitajia Preanalytiikka

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus