Skip to main content

Haemme Harjavaltaan

LABORATORIOKEMISTIÄ

tuotanto- ja tutkimustoimintaa tukevan laboratoriomme menetelmäkehitys- ja esimiestehtäviin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän osana ammattilaisista koostuvaa 20 hengen tiimiämme. Tehtäväsi sisältää kattavasti laboratoriomme menetelmien ja toimintatavan kehitystä raaka-aineidemme koostumuksen todentamiseksi, tuotannon ohjauksen ja valvonnan sekä tutkimus- ja koetoiminnan tueksi. Myös lopputuotteidemme laadun varmistamisen jatkuvasti kehittyvä analytiikan kenttä kuuluu vastuualueisiisi. Tehtävässäsi toimit yhtenä laboranttiemme esimiehenä.

Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa yhteispeliä joukkueemme jäsenenä. Sinulla on laajaa kokemusta epäorgaanisesta analytiikasta kemian- tai metalliteollisuudessa sekä epäorgaanisen tai analyyttisen kemian yliopistotutkinto. Sinulla on hyvät valmiudet esimiestyöhön ja englannin kielen taitosi on sujuvaa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän taloudellisesti hyvin menestyvässä yrityksessä. Kanssamme pääset työskentelemään modernein työkaluin ja osallistumaan toimintamme kehittämiseen. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista huolta mm. monipuolisten henkilökuntaetujen kautta ja tuemme osaamisen kehittymisessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa laboratorio- ja laatupäällikkö Juha Parkkinen, puhelin 050 384 3613, maanantaina 19.7. sekä torstaina 29.7. klo 15.00-17.00 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 9.8.2021 mennessä osoitteessa www.nornickel.fi

Laboratoriokemisti

29200 Harjavalta
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus