Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laboratoriotyöntekijä

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Board 

www.metsaboard.com 

Metsä Board on Euroopan johtava ensikuitukartonkien valmistaja. Keskitymme kevyisiin ja korkealaatuisiin taive- ja tarjoilupakkauskartonkeihin sekä valkoisiin kraftlainereihin. Tuotteidemme puhdas ensikuitu on uusiutuva ja turvallinen raaka-aine kestävästi hoidetuista pohjoisista metsistä. Olemme edelläkävijä vastuullisuudessa, ja tavoitteenamme ovat täysin fossiilittomat tehtaat ja raaka-aineet vuoteen 2030 mennessä. 

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa innovatiivisia pakkausratkaisuja luomaan parempia kuluttajakokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,9 miljardia euroa, ja työllistämme noin 2 400 henkilöä. Metsä Board on osa Metsä Groupia. Metsä Boardin osake on listattuna Nasdaq Helsingissä.

Haemme

LABORATORIOTYÖNTEKIJÄÄ KÄYTÖNTARKKAILIJAKSI

Metsä Boardin Äänekosken tehtaalle

Millainen työ sinua odottaa?

Haemme Äänekosken Metsä Boardin tehtaalle kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen laboratoriotyöntekijää käytöntarkkailijan tehtävään. Työtehtäviisi kuuluvat mm. kartongin laatuun ja prosessin tilan seurantaan liittyvä analysointi, sekä niihin liittyvien analysaattoreiden mittaustarkkuuden seuranta.
Teemme työtä tiiminä tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja  laboratoriotoimintojen kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tutkinto laboratorio-, kemian- tai prosessitekniikan alalta (ammattikoulu tai amk). Aikaisempi kokemus laboratoriotyöskentelystä katsotaan eduksi. Olet yhteistyökykyinen, aktiivinen, tarkka työssäsi ja valmis vuorotyöhön. Koet omaksesi myös rutiininomaiset työtehtävät. Haluat kehittää omaa osaamistasi edelleen.

Miksi Metsä?

Verkkokaupan kiihtyvä kasvu ja kuluttajien ympäristötietoisuus lisäävät kartonkipakkausten kysyntää. Metsä Boardin ammattilaiset ovat ylpeitä laadukkaista ja vastuullisista tuotteistaan, joiden avulla rakennetaan kestävämpää tulevaisuutta maapallollemme. Liity osaajien joukkoon!

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Kehitysinsinööri Antti Pappinen (p. 040 193 8922) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Antti on tavoitettavissa hakuaikana maanantaista perjantaihin kello 8-17.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 7.11.2021 saakka. Tsemppiä hakuun!

Laboratoriotyöntekijä

Äänekoski
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus