Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähettämötyöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen vakituista

LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ

monipuolisiin työtehtäviin, kuten tuotteiden keräys, pakkaus ja lähetys. Työssä ajat vastapainotrukkia ja teet lastauksia. Työhön kuuluu myös varastokirjausten tekoa. 

Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää ja huolellista tekijää. Työ edellyttää aikaisempaa työkokemusta tai koulutustaustaa varastotyöstä, erilaisten trukkien hallintaa sekä kohtuullisia atk-taitoja.

Tarjoamme muun muassa seuraavaa:

  • Täydet viikkotyötunnit
  • Palkanmaksun 2 krt/ kk
  • Yksityisen työterveyshuollon
  • Työvaatetuksen
  • Päijät-Hämeen parhaan rekrytointipalvelun

Kyseessä on vakituinen 2-vuorotyö. Työ alkaa  sopimuksen mukaan, sopivan tekijän löydyttyä. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto työssäkulkemiseen on lähes välttämätön. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai jos tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan Leenalle p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Lähettämötyöntekijä

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy
Lahti
Vakituinen

Julkaistu 14.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus