Skip to main content

Lähi- ja sairaanhoitaja, hoiva-avustaja, kesätyö

Hei, sinä sosiaali- ja terveyspalvelujen ammattilainen tai opiskelija: lähihoitaja, sairaanhoitaja tai hoiva-avustaja - Etsitkö töitä ensi kesälle?

Me puolestamme etsimme sinua meille töihin kesäkaudelle hoiva-asumiseen ja lyhytaikaishoitoon. Meillä on tarjolla kaksivuorotyötä, jolloin työvuorot ovat aamu- ja iltavuoroja arkisin ja viikonloppuisin.

Sairaanhoitajana huolehdit asiakkaiden sairaanhoidollisista tarpeista arvioiden, suunnitellen ja toteuttaen hoitoa yhdessä lääkärin ja moniammatillisen tiimin kanssa. Ohjaat työvuoroissa kollegoita, lähihoitajia ja hoiva-avustajia, asiakkaiden terveydenhoidollisien tarpeiden toteutumisessa ja osallistut myös asiakkaiden perushoitoon. Tarvittaessa sairaanhoidollisissa asioissa tukenasi on Liikkuva Sairaala.

  

Lähihoitajana vastaat asiakkaan turvallisuudesta, perushoidollisesta avustamisesta, huolehdit asiakkaan terveydentilan kirjallisesta ja suullisesta raportoinnista ja mahdollistat asiakkaalle mielekästä tekemistä ulkoilun ja harrasteiden muodossa.

Hoiva-avustajana tehtävääsi kuuluu asiakkaiden perushoidollisissa tarpeissa avustaminen, asiakkaan terveydentilan kirjallinen ja suullinen raportointi ja asiakkaan toiveiden mukainen harrastetoiminta.

Lisäksi etsimme myös yövuoroista kiinnostuneita kesäsijaisia. Yövuorossa vastaat kerroksen asiakkaiden terveydestä ja hyvinvoinnista yöaikaan. Talossa valvoo kaksi muuta yöhoitajaa. Tukenasi on tarvittaessa Liikkuva Sairaala.

Meillä toiminnan keskiössä on asiakas ja hänen laadukas hoito ja palvelu. Pääset työskentelmään monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen ja kehittäen. Saat perehdytyksen tehtävääsi. Sijaisuuden pituudesta sekä mahdollisesta osa-aikatyöstä voimme sopia. Aloitamme haastattelut hakuaikana ja teemme päätöksen valinnasta sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimukset:

- Lähihoitajan tutkinto tai alan opiskelija. Voidakseen toimia lähihoitajan sijaisuudessa, lähihoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 60 op.

- Sairaanhoitajan tutkinto tai alan opiskelija. Voidakseen toimia lähihoitajan sijaisuudessa opiskelijalla pitää olla suoritettuna 80 - 100 op., riippuen suoritetuista opinnoista.

- Sairaanhoitajan sijaisuudessa toimiminen edellyttää 140 op:n suorituksia, riippuen suoritetuista opinnoista.

Kelpoisuusvaatimus arvioidaan opiskelijan esittämien opintotodistusten perusteella.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakasturvallisuuden varmistamiseksi.

Arvostamme halua oppia uutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mielenkiintoa muistisairaiden ihmisten hoitoon ja palveluun sekä kykyä toimia työyhteisön jäsenenä.

Viherlaakson muistipalvelukeskus on osa Espoon vanhusten palveluja ja pitkäaikaishoitoa. Tarjoamme tehostettua palveluasumista, lyhytaikaishoitoa sekä päivätoimintaa muistisairaille asiakkaille. Työskentelemme moniammatillisessa tiimissä. Työtämme on tukea asiakkaiden elämää ja auttaa heitä heidän omat voimavaransa huomioiden ja niitä tukien.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävistä antavat:
Palveluvastaava Eeva-Liisa Roivas, p. 040 639 4953 (arkisin klo 9-15)
Palveluesimies Heidi Leppänen, p. 043 825 5241 (arkisin klo 9-15)
Työpaikan osoite: Kuusiniemi 13-15, 02710 ESPOO
Palkkaus: Palkkaus tehtävän mukaan
Työ alkaa: 30.5.2022 - 28.8.2022 tai sop. muk.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 31.03.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1888-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 03.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11138922

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lähi- ja sairaanhoitaja, hoiva-avustaja, kesätyö

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Kesätyö

Julkaistu 06.03.2022

Jaa työpaikkailmoitus