Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Lähi- tai perushoitaja Vatsakeskus

Hei lähi- tai perushoitaja! Kiinnostaako sinua työskentely erikoissairaanhoidossa vatsaelinkirurgisten potilaiden parissa? Meillä pääset osaksi moniammatillista ja osaavaa työyhteisöä. Etsimme iloiseen ja monipuoliseen joukkoomme juuri sinua! 

Haemme kahta lähi- tai perushoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 23.8.2021 alkaen, tai sopimuksen mukaan, HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan.  Työskentelet Jorvin sairaalan vatsaelinkirurgisella vuodeosastolla K7, jossa hoidetaan vatsaelinkirurgisia potilaita. Pääset osallistumaan mm. tyrä-, suoli-, lihavuus- ja kilpirauhasleikattujen potilaiden hoitoon.

Lähi- tai perushoitajana tehtävänäsi on potilaan turvallinen ja laadukas hoito. Hoitotyö osastollamme on nopeatempoista ja sisältää kirurgisen potilaan tarkkailua ja toimenpiteisiin valmistelua sekä potilasohjausta yhdessä työparina sairaanhoitajan kanssa. Työssäsi pääset tuomaan omaa ammattitaitoasi esille sekä vaikuttamaan hoitotyön ja osaston toimintamallien kehittämiseen.
Toimintaamme ja moniammatillista yhteistyötä ohjaa potilaslähtöisyys, yhteinen tavoite, laadukas hoitotyö, jatkuva kehitys, arvostava kohtaaminen sekä kollegiaalisuus.

Meillä on käytössä toimintalähtöinen ja yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa vaikuttamisen omiin työvuoroihin. Työvuorosuunnittelu tapahtuu itsenäisesti muiden työntekijöiden suunnitelmat ja toimintalähtöisyys huomioon ottaen. Tarjoamme sinulle suunnitelmallisen ja yksilöllisen perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä lähi- tai perushoitajan ammatissa. Osastollamme pääset syventämään osaamistasi mm. omien vastuualueiden kautta sekä osallistumalla monipuolisiin koulutuksiin. 

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus 9.8. mennessä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä ja työsuhdeasunnoista. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot
Osastonhoitaja Karoline Maxenius, p. 050 428 7594 
Ylihoitaja Katariina Arala, p. 040 183 9566

Lähi- tai perushoitaja Vatsakeskus

HUS
Espoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus