Skip to main content

Lähihoitaja

Hei, tervetuloa meidän iloiseen joukkoon!

Auroranmäen arviointi- ja kuntoutusyksikön tavoitteena on edistää ja ylläpitää asiakkaiden toimintakykyä ja mahdollisuuksia asua kotona. Kriistilanteessa olevat asiakkaat otetaan aina vastaan ympäri vuorokauden. Talossa on 4 eri tiimiä, 2 per kerros. Tiimeissä on 13-15 asiakasta, jotka ovat iäkkäitä ja monisairaita espoolaisia asiakkaita. Yläkerrassa toisessa tiimissä on vielä joitakin vanhoja asukkaita, mutta muuten molemmissa tiimeissä on pääsääntöisesti kriisiasiakkaita. Alakerrassa toisessa tiimissä on Espoon sairaalan jatkokuntoutusasiakkaita ja toisessa psykogeriatrisia asiakkaita. Kuulumme Espoon kaupungin vanhusten palvelujen pitkäaikaishoitoyksikköön.

Lähihoitajan tehtävänä on edistää asiakkaiden toimintakykyä kaikissa päivittäisissä toiminnoissa ja asiakkaita ohjataan omatoimisuuteen huomioiden asiakkaiden omat tarpeet ja voimavarat. Auroranmäen toiminta perustuu asiakkaan, hänen läheistensä sekä yksityisen että kunnallisen palveluverkoston tiiviiseen yhteistyöhön. Lähihoitajalla on tärkeä rooli moniammatillisessa tiimissä sairaanhoitajien, lääkäreiden, fysioterapeuttien, toimintaterapeutin ja palveluohjaajan kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Auroranmäki arviointi- ja kuntoutusyksikkö, Auroranmäki 6, 02940 Espoo
Työaika: kolmivuorotyö, 114,45h/3 viikkoa
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme kokemusta kuntouttavasta hoitotyöstä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Marjo Laurikainen, p. 0468772019, [email protected] sekä palveluvastaava Jelena Vänni-Mättö, p. 0438258855, [email protected].
Työpaikan osoite: Auroranmäki 6, 02940 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2215,49 €/kk
Työ alkaa: 6.6.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 01.06.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-668-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 18.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11422262

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti