Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja

Lähihoitaja, Espoon kaupunki, Espoon sairaala osasto 1, Espoo Haemme sijaisuuteen kesäksi haavanhoidosta kiinnostunutta lähihoitajaa haavanhoito- ja psykogeriatriselle osastolle.

Haavanhoito- ja psykogeriatrisella osastolla on 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia potilaita ja kahdessa pienryhmässä haavanhoito- sekä yleisgeriatrisia potilaita.
 
Meillä pääset kehittymään haavanhoidon ja psykogeriatrian osaajana, osana hyvin toimivaa moniammatillista tiimiä. Lähihoitajana osallistut potilaan hoidon kokonaisvaltaiseen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Meille tärkeintä on antaa hyvää ja laadukasta hoitoa ja kuntoutusta potilaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Yhden hengen potilashuoneet antavat mahdollisuuden yksilölliseen kohtaamiseen. Toimintaympäristömme on valoisa, avara ja nykypäivän tarpeisiin suunniteltu.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut hyvin yksikön toimintaan.
Työ alkaa 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu aina 29.8.2021 asti. Tule kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Haastattelemme jo hakuaikana ja valinta tehtävään tehdään heti sopivan työntekijän löytyessä.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Haavanhoito ja psykogeriatrinen osasto 1
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Nimikesuojattu lähihoitaja

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä 55§:n mukaista terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
Lisäksi edellytetään organisointikykyä, kokonaistilanteiden hahmottamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä voimassa olevaa Iääkelupaa tai sen suorittamista koeaikana.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta sekä haavanhoito ja psykogeriatrista osaamista.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa: Osastonhoitaja Riikka Nikkari, p. 050 395 2201 Palveluvastaava Nina Badermann, p. 043 827 1118.
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2215,49 €/kk
Työ alkaa: 3.5.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 26.04.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-513-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 31.03.2021

Lähihoitaja

Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus