Skip to main content

Lähihoitaja, 5 paikkaa, Myyrmäen palvelutalo

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Myyrmäen palvelutalo

Ruukkukuja 7 A, 01600, Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 08.11.2021 (tai sopimuksen mukaan) - 


Entä jos Sinä tulisit tekemään merkityksellistä työtä hoitajana Vantaalle? Täällä me teemme arvokasta työtä ikäihmisten mielekkään arjen parissa. Tuu messiin! 

Etsimme sote-alan osaajia merkitykselliseen ja innostavaan työhön Vantaalle. Kokoamme parhaillaan ammattilaisia ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen ja palvelutaloihin kehittämään toimintaa. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Tässä sinulla on mahtava tilaisuus päästä käyttämään ja kehittämään asiantuntemustasi hoitajana kuntouttavalla työotteella. Meillä erityisosaamisesi ja persoonasi saa näkyä!   Meillä Vantaalla on kattavat sisäiset kouluttautumismahdollisuudet, toimiva työterveyshuolto ja loistavat henkilöstöedut sekä käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Vantaan kaupungin sisällä on hyvä mahdollisuus työnkiertoon. Saat työhön yksilöllisen perehdytyksen ja tukenasi on asiantunteva, tsemppaava ja moniammatillinen työyhteisömme. Meillä on hyvä työskennellä; pidämme huolta työhyvinvoinnista ja yhdessä iloitsemme onnistumisistamme.  Arvostamme yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa ja kehittämismyönteistä asennetta.

Haemme lähihoitajia vakituiseen toimeen Myyrmäen palvelutaloon. Nykyaikainen ja viihtyisä vanhustenkeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Myyrmäen juna-aseman läheisyydessä. Asuntoja palvelutalossa on 44, lisäksi vanhustenkeskuksessa on tehostetun palveluasumisen yksiköitä.

Voit käydä tutustumassa Myyrmäen Vanhustenkeskukseen YouTubessa.

Lähihoitajan tehtäviin sisältyy asukkaiden avustaminen ja ohjaaminen kaikissa arjen toiminnoissa yksilöllisyyden  huomioiden,  lääkehoidosta huolehtiminen ja asukkaan toimintakyvyn tukeminen. Työtä tehdään itsenäisesti ja työyhteisön tuki löytyy läheltä. Työ on pääsääntöisesti kaksi-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Annamme sinulle yksilöllisen perehdytyksen 

Tervetuloa joukkoomme ja toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ideoita ja intoa kehittää palvelutalon toimintaa.

Toiminnan kulmakiviä ovat

  • yhteisöllisyys
  • ihmislähtöisyys
  • yhdessä kehittäminen

Kysy rohkeasti lisää, sillä kutsumme  hakijoita haastatteluun jo hakuajan aikana. Tehtävän aloituksen ajankohta on sovittavissa joustavasti.

  Tervetuloa meille töihin!

 

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.
 
 Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Luemme eduksi: LOP lääkeluvan Hyvän suomenkielen suullisen ja kirjallisen taidon.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2203,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 5

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko Jaksotyö


Yhteystiedot:

Vs asumispalvelujen esimies

Dosmishvili Nana

0406194798

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin virka-aikana


Toimintayksikön esimies

Väätäinen Pauliina

0438258876

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin virka-aikana 


Asumispalvelujen esimies

Karawatski-Salmi Martina

0408290280

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin virka-aikana


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, 5 paikkaa, Myyrmäen palvelutalo

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti