Skip to main content

Lähihoitaja

Tervetuloa Espoon sairaalan resurssikeskukseen lähi-/perushoitajaksi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn varahenkilöstössä sairaalan eri yksiköissä!

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja Jorvin sairaalakampuksella. Toimiva, viihtyisä ja valoisa sairaalamme avattiin maaliskuussa 2017. Työyhteisöissämme noudatettaviin pelisääntöihin voit käydä tutustumassa Espoon kaupungin sivulla.

Resurssikeskuksen lähihoitajat palvelevat Espoon sairaalan kaikilla kuntoutusosastoilla turvaten osaavan henkilöstön yksiköiden äkillisiin henkilöstöpuutoksiin. Pääset työskentelemään haava- ja psykogeriatrian, ortopedian, neurologian sekä infektioiden hoidon erikoisalueilla. Varahenkilöstötyöskentely tarjoaakin sinulle erinomaisen mahdollisuuden laajaan ammatilliseen kehittymiseen.
 
Lähihoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä ja vastaat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Varahenkilöstöltä edellytetään joustavuutta työskennellä erilaisissa tiimeissä, halua oppia uutta ja kehittää toimintaa yhteistyössä sairaalan ammattilaisten kanssa.

Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut työhön sairaalan eri yksiköihin sekä työssä käytettäviin järjestelmiin.

Tehtävän alustava aloitusaika on 1.9.2021, mutta tarkemmasta aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: Espoon sairaalan resurssikeskus
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, kaksivuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä organisointikykyä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta sairaalatyöskentelystä.

______________________________________________________________________________________________________

Vuorotteluvapaasijaisen kriteerit ovat seuraavat:
- työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 päivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana
- yksi päivä työttömänä työnhakijana riittää, jos henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 30-vuotias vuoden sisällä ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut (todistus tulee esittää meille) tai alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias

Kaikissa tapauksissa henkilön tulee olla yhden päivän työttömänä JUURI ennen vuorotteluvapaasijaisuuden alkamista.

Yhteystiedot: Pirkko-Liisa Törmänen
pirkko-liisa.tormanen@espoo.fi
Työpaikan osoite: xx, 02940 ESPOO
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 25.05.2021
Jätä hakemus: Pirkko-Liisa Törmänen
pirkko-liisa.tormanen@espoo.fi.
Ilmoitus jätetty: 04.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lähihoitaja

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus