Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja

Haemme lähihoitajaa liikkuvaan tiimiin määräaikaiseen tehtävään 1.9.2021-31.5.2022. Liikkuva tiimi antaa tukea ja ohjausta asiakkaan arjenhallintaan, jotta asiakkaan itsenäinen asuminen mahdollistuisi. Toimimme yhdessä asiakkaan lähiverkoston kanssa ja teemme yhteistyötä asiakkaan mahdollisten hoitotahojen kanssa.

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu tällä hetkellä palvelu- ja hoitosuunnitelmien laatiminen sekä suunnitelmien tarkistaminen yhdessä sairaanhoitajien kanssa. Työhön sisältyy käyntejä asiakkaan kodissa ja tuen sekä ohjauksen antamista asiakkaalle arkisissa asioissa. Lähihoitajat osallistuvat laajasti erilaisiin verkostokokouksiin, joissa osallistutaan aktiivisesti asiakkaan palvelutarpeen arviointiin.

Haemme tiimiimme osaajaa, joka on valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Odotamme sinulta innokkuutta ja aktiivisuutta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Liikkuva tiimi
Työaika: 114h 45min/3 vko, jaksotyö. Työ sisältää vuorotyötä aamu- ja iltavuoroissa, myös viikonloppuvuoroja noin 1 krt/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja)

Tehtävässä edellytetään kokemusta mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä sekä tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme Espoon palvelujärjestelmän tuntemusta, monipuolista kielitaitoa sekä kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä ja erilaisissa verkostoissa toimimisessa.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa sekä kuntoutuksessa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Heidi Gåsman, p. 0406393161
Työpaikan osoite: Kalaonnentie 8, 02230 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,30 €/kk
Työ alkaa: 1.9.2021 - 31.5.2022
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 05.08.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1022-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 22.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lähihoitaja

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja