Skip to main content

Asiakkaamme Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus-, lääkäri- ja kotihoitopalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen.

Hyvinvointikeskus Niemenranta käsittää kaksi hyvinvointikotia: Fannin ja Arvidin. Kodit sijaitsevat uudisrakennuksessa Tampereen Lielahdessa, noin 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereeen keskustasta.

Etsimme nyt

LÄHIHOITAJAA

Tampereelle Hyvinvointikeskus Niemenrantaan!

Etsimme ennen kaikkea reipasta ja palveluhenkistä henkilöä, jolla on aito halu työskennellä ikäihmisten hyvinvoinnin edistämisen parissa!

Tehtäviin kuuluvat asukkaiden hyvän hoidon, kuntouttavan työotteen ja hyvinvoinnin edistäminen ja ylläpitäminen.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta ja suomen kielen taitoa. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkan, avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit, idyllisen ja kauniin työympäristön, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ateriaedun sekä ePassin ylläpitämään työkykyäsi!

Töitä on tarjolla pitkäaikaisesti ja työtä tehdään pääasiassa kolmivuorotyönä. Asiakkaallamme on tarjolla töitä myös erilaisiin elämäntilanteisiin, joten kerrothan hakemuksessasi, milloin pystyt aloittamaan työt ja kuinka paljon pystyisit työskentelemään.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1113

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-14 Alen Consulting HR-koordinaattori Tiia Pösö, p. 044 740 4504 ja klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntipäällikkö Tuija Tolonen, p. 044 740 4501.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. https://www.alenconsulting.fi/.

WWW-osoite: https://www.alenconsulting.fi/
Yhteystiedot: Tiia Pösö tiia.poso@alenconsulting.fi 044 740 4504
Työpaikan osoite: Meesakatu 5 B, 33400 TAMPERE
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan tes G20
Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.10.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 23.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10968664

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Lähihoitaja

Alen Consulting Oy
Tampere
Kangasala
37500 Lempäälä
37100 Nokia
Ylöjärvi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus