Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Suositellut työpaikat

Lähihoitaja Akuutti Jorvin Päivystysosasto

HUS Akuutti on Helsingin yliopistollisen sairaalan tulosyksikkö, jossa vastaamme HYKS-sairaanhoitoalueen ensihoidosta, aikuisten päivystyksestä, sairaankuljetuksesta ja valtakunnallisesta myrkytystietokeskuksesta. Akuutin päivystyslinjalla on mahdollista työskennellä sekä päivystys- ja valvontaosastoilla että päivystyspoliklinikoilla Meilahden, Malmin, Haartmanin, Jorvin ja Peijaksen sairaaloissa. Erinomainen palveluasenne on meillä potilas- ja asiakaskohtaamisen lähtökohta.

Kiinnostaako Sinua akuuttihoito ja valvontaosastotyö? Haemme Sinua työstä innostunut lähihoitaja kesäsijaiseksi HUS Akuuttiin, Jorvin päivystysosastolle. Päivystysosastolla on 11 tarkkailupaikkaa ja 8 valvontapaikkaa. Päivystysosastolla hoidetaan eri erikoisalojen valvontaa ja tarkkailua vaativia potilaita. Hoitoaika on lyhyt ja potilasvaihtuvuus on suuri. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista.

Arvostamme kiinnostuneisuutta ja osaamista akuuttihoitotyöstä sekä potilaan tehostetusta tarkkailusta. Odotamme Sinulta hyvää paineensietokykyä, sitoutumista työhösi ja hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta toimiessasi moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan kolmivuorotyön kehittyvässä työyksikössä, jossa on hyvät kouluttautumismahdollisuudet, laaja-alainen perehdytys sekä ison HUS-konsernin tarjoamat edut.

Työn aloitus 7.6 tai sopimuksen mukaan.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

WWW-osoite: http://www.hus.fi
Yhteystiedot: Osastonhoitaja Virve Mäkiranta, p. 050 428 4707
Ylihoitaja Anne Lunden, p. 040 610 8248

Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella.
Työpaikan osoite: 02740 ESPOO
Palkkaus: KVTES:in mukainen
Työ alkaa: tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 11.06.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 14.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lähihoitaja Akuutti Jorvin Päivystysosasto

HUS
Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus