Skip to main content

Lähihoitaja, Espoon keskuksen kotihoito

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut, hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö! Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Meillä Espoon keskuksen kotihoidossa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Haemme Espoon keskuksen kotihoitoon lähihoitajia vakinaisiin tehtäviin toimipisteeseemme Tuomarilaan joko Suvelan tai Muuralan tiimiin osoitteeseen Tuomarilantie 19, Espoo. Tuomarilan toimipiste kuuluu Espoon keskuksen suuralueeseen.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa.

Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää työtehtävästä!

Espoon kotihoito tarjoaa 1.5.2022 alkaen ja 30.11.2022 asti kotihoidon työntekijöille mahdollisuutta hakea enintään 600 € arvoista ajokorttistipendiä. Stipendi haetaan autokoulun maksukuittia vastaan. Stipendin saamisen edellytyksenä on, että työntekijä on ollut työsuhteessa kotihoitoon ajokortin suorittamisen aikana. Tarkemmat tiedot ajokorttistipendin hakemisesta saat rekrytoivalta esihenkilöltä.

Haastatteluja tehdään hakuajan aikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Muuralan/Suvelan kotihoito, Tuomarilantie 19, Espoo
Työaika: 114 h15 min/ 3 viikossa
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu lähihoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48a§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Lisa Nurmilaukas puh 040 636 89 64 ma-pe klo 8-15.
Työpaikan osoite: Tuomarilantie 19, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,30 €/kk
Työ alkaa: 30.5.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.06.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-888-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 13.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11411935

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä