Skip to main content

Lähihoitaja, Espoon sairaala,

Haemme joukkoomme kahta lähihoitajaa vuosilomien ja VES-vapaiden sijaisuuteen Espoon sairaalan osastolle 4. Osastomme on perusterveydenhuollon osasto, jossa hoidetaan monia eri sairauksia sairastavia potilaita. Potilaat ohjautuvat osastollemme jatkohoitoon ja kuntoutukseen erikoissairaanhoidosta. Osa potilasta tulee osastolle suoraan HUS Jorvin päivystyksestä. Osastolla hoidetaan infektiosairauksien lisäksi muun muassa sydämen vajaatoimintaa ja keuhkoahtaumaa sairastavia potilaita. Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin.

Lähihoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä ja vastaat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tiimin jäsenenä sinun tulee sitoutua potilaslähtöisen ja kuntoutumista edistävän työotteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Infektio-osasto, osasto 4

Työaika: 114h 45min/ 3vkoa, kolmivuorotyö

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai lääkehoitosuunnitelman mukaisen lääkehoitoluvan suorittamista.

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaalan toiminnot:
- Neljä kuntoutusosastoa ja päivystysosasto
- Palliatiivisen ja saattohoidon osasto
- Kotisairaala
- Liikkuva sairaala LiiSa
- Kotiutustiimi
- Poliklinikka

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: Sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Eija Salomaa, puh. 0468773114 tai palveluvastaava Leena Lyytikäinen, puh. 0438268659
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2215.49€/kk
Työ alkaa: 21.2.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 14.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1912-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11184828

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti