Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Espoonlahden kotihoito

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut. Hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö. Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Meillä Espoonlahden kotihoidossa työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Haemme kahta lähihoitajaa vakinaiseen tehtävään. Toimipisteemme sijaitsevat Espoonlahdessa monipuolisten kulkuyhteyksien varrella. Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa.

Tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Espoon kotihoito tarjoaa 1.5.2022 alkaen ja 30.11.2022 asti kotihoidon työntekijöille mahdollisuutta hakea enintään 600 € arvoista ajokorttistipendiä. Stipendi haetaan autokoulun maksukuittia vastaan. Stipendin saamisen edellytyksenä on, että työntekijä on ollut työsuhteessa kotihoitoon ajokortin suorittamisen aikana. Tarkemmat tiedot ajokorttistipendin hakemisesta saat rekrytoivalta esihenkilöltä.

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää merkityksellisestä kotihoidon työstämme.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoonlahden kotihoito, Merikansantie 4 C
Työaika: 114 h 45 min/3 viikossa
Tehtävät ovat vakinaisia.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä ajokorttia.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme kokemusta kotihoidon työstä sekä ajokorttia.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa kotihoidon ohjaaja Jonna Juntunen, puh. 0405069457.
Työpaikan osoite: Merikansantie 4 C, 02320 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2318,30 €/kk
Työ alkaa: 5.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1263-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 15.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11562691

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Espoonlahden kotihoito

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti