Skip to main content

Lähihoitaja

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta ja oman työn kehittämisestä kiinnostunut. Oletko kiinnostunut oman työsi kehittämisestä uudella tavalla? Oletko kiinnostunut itseohjautuvuudesta työtiimissä? Hae nyt työyhteisöömme, jossa työntekijät kehittävät omaa työtään itseohjautuvasti. Kehittäminen on vasta aluillaan, pääset hyvin mukaan! Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Meillä Kivenlahden tiimissä työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri ja saat tukea oman työsi kehittämisessä.

Haemme Kivenlahden tiimiin lähihoitajia vakinaisiin tehtäviin. Toimipisteemme sijaitsevat Espoonlahdessa monipuolisten kulkuyhteyksien varrella.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa.
Tarjoamme suuren työnantajan henkilöstöedut, kuten työmatkatuen, liikunta/kulttuuriedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää merkityksellisestä kotihoidon työstämme.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoonlahden kotihoito, Merikansantie 4 C,02320 Espoo

Työaika: 114 h 45 min/ 3 viikossa

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä ajokorttia.

Arvostamme kokemusta kotihoidon työstä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esihenkilöt ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava. Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat kotihoidon ohjaaja Jonna Juntunen, puh. 0405069457 ja kotihoidon aluevastaava Jaana Henriksson, puh. 0503604268.
Työpaikan osoite: Merikansantie 4 C, 02320 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,30 €/kk
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.01.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-80-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 18.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11167528

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti