Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja Hämeenkylän vanhustenkeskus

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Hämeenkylän vanhustenkeskus

Kylväjänkuja 12, 01630 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2022 tai sopimuksen mukaan - 


Lähihoitaja!

Oletko sosiaalialan ammattilainen, lähihoitaja, joka kokee paloa työskennellä ikäihmisten parissa?  

Etsimme Sinua ammattitaitoinen, aktiivinen ja iloinen hoitotyön osaaja lähihoitajan vakinaiseen tehtävään Hämeenkylän vanhustenkeskukseen. Jos olet alan opiskelija, niin ota rohkeasti yhteyttä mahdollisesta määräaikaisesta sijaisuudesta. Opiskelijan palkkaus määräytyy suoritettujen opintojaksojen mukaan. 

Olet tärkeä henkilö asukkaidemme arjessa. Teet hoivatyötä täydellä sydämellä siten, että asukkaiden elämä on toiminnallista ja heidän omiin toiveisiinsa perustuvaa. Teemme yhteistyötä tiimin, läheisten ja vapaaehtoisten kanssa. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä omahoitajamallin mukaisesti. Omahoitajana vastaat omien asukkaiden hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. 

Aikaisempi kokemus vanhustyöstä, vanhusten hyvän arjen mahdollistamisesta ja oman työn kehittämisestä katsotaan eduksi. Eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja kokemuksen muistisairaiden hoivatyöstä. Valmista pakettia emme kuitenkaan odota, sinulla ei tarvitse olla valmiina tietoa kaikesta tai pitkää työkokemusta. Odotamme positiivista otetta ja motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. 

Asukas on meillä keskiössä, mutta tärkeää on myös henkilökunnan hyvinvointi. Työilmapiirin ja työhyvinvoinnin eteen työskentelemme jatkuvasti. Meillä huolehditaan perehdytyksestä ja koulutuksesta. Olemme olleet ensimmäisiä siirtyjiä uuteen Apotti-asiakastietojärjestelmään, johon työntekijämme koulutetaan. 

Hämeenkylän vanhustenkeskus on uusi, syksyllä 2021 avautunut yksikkö, joka muodostuu kahdesta eri tehostetun asumispalvelunyksiköstä, joissa järjestetään ikäihmisten pitkäaikaisasumista.  

Tarjoamme sinulle työsi tueksi osaavan ja monipuolisen tiimin ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa Euroopan parasta erityisasumista. Meillä viihtyvät niin asukkaat kuin työntekijätkin!  

Tervetuloa meille töihin!  


Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.    

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.  

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:  

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
Blogissamme 

• Instragramissa @mummotjapapat 

 
Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Love lääkehoitoluvan suorittaminen koeajalla.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2249,55 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen esimies

Nordström Katja

050-3122032

katja.nordstom@vantaa.fi


Tavoitettavissa Klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja Hämeenkylän vanhustenkeskus

Vantaa
Vakituinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti