Skip to main content

Lähihoitaja hoitotarvikeyksikköön

Vuorotteluvapaan sijaisuuden kuvaus:

Hoitotarvikeyksikön tehtävänä on toimittaa Espoon kuntalaisasiakkaille, heidän pitkäaikaisten sairauksien hoitoon liittyviä hoitotarvikkeita lähetteiden mukaan. Tarvikkeita ovat mm diabeteksen hoitoon liittyvät tarvikkeet, avannetarvikkeet, ravinnonsiirto sekä urologiset tarvikkeet.
Työhön kuuluu yhteistyö useiden eri hoitotahojen, Toimittajien sekä Logistiikkapalveluiden kanssa. Hoitotarvikeyksikössä tehdään tiivistä yhteistyötä 4-5 henkilön muodostamassa työyhteisössä. Yksikössä työ on pääsääntöisesti toimistotyötä. Työvuorot tehdään tällä hetkellä arkipäivisin klo 7-16 välillä.

Työnkuvaan kuuluu mm hoitavalta taholta tulevien hoitotarvikelähetteiden vastaanottaminen ja kirjaaminen potilastietojärjestelmään, kulutussuunnitelmien päivittäminen sekä asiakkaiden hoitotarviketilausten vastaanottaminen ja käsittely. Osallistuminen yhteistyöpalavereihin sekä koulutuksiin. Tarvittaessa asiakasta ohjataan hoitotarvikkeiden oikeanlaisesta käytöstä sekä avustetaan ongelmatilanteissa. Ohjausta ja tukea annetaan tarvittaessa myös eri yhteistyötahoille.

Tilauksia voidaan jättää hoitotarvikeyksikköön puhelimitse, sähköisesti tilauslomakkeella tai sähköpostilla. Niiden Toimittajien, joiden kanssa on sopimus kotiinkuljetusjärjestelmän käytöstä, voidaan tilata tuotteet suoraan Toimittajan asiakaspalvelusta.
Tällä hetkellä hoitotarvikkeet toimitetaan asiakkaille kaupungin omasta jakeluvarastosta tai suoraan Toimittajan varastolta. Asiakkaat eivät voi noutaa tilauksia suoraan varastolta/hoitotarvikeyksiköstä, vaan toimitukset ovat Postin noutopisteisiin ja pakettiautomaatteihin. Harkinnan mukaan kotiin kuljetettuina.

Työ vaatii hoitotyö taustaa ja hyvää palveluasennetta sekä kiitettävää atk osaamista, koska käytössä useita eri sovelluksia ja ohjelmistoja. Suomenkielentaidon tulisi olla hyvä tai erinomainen. Asiakkaat saavat palvelua myös ruotsin ja englannin kielellä, kielten osaaminen katsotaan eduksi. Työssä tulee huolehtia oman osaamisen ja taitojen kehittämisestä sekä hoitotarvikkeisiin liittyvien ajankohtaisten muutosten seuraamisesta.

Työaikamuoto: 2-vuorotyö.

Vuorotteluvapaan sijaisuus alkaa: ma 30.5. 2022

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö.
Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Vapaamuotoiset hakemukset: Kati.Kurppa@espoo.fi

Työpaikan osoite: Piispantilankuja 6 A (3 krs), 02770 ESPOO
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 27.05.2022
Ilmoitus jätetty: 13.05.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11411905

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Lähihoitaja hoitotarvikeyksikköön

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus