Skip to main content

Lähihoitaja hoivakoti Sammonkotiin

Humana asumispalvelut tarjoavat elämäniloa ja hoivaa ikääntyneille ja erityisryhmille turvallisen, luotettavan sekä ammattitaitoisen henkilökunnan voimin. Koteihin mahtuu paljon välittämistä - naurua, liikutusta ja suruakin. Jokainen asukas on yksilö, josta halutaan pitää huolta kokonaisvaltaisesti.

Vuodesta 2009 lähtien toiminut Kotikylä Sammonkoti sijaitsee luonnonkauniilla alueella Jyväskylän Keljonkankaalla. Hoivakoti tarjoaa ikääntyneiden ympärivuorokautista palveluasumista yhteensä 67 iäkkäälle ihmiselle. Asumismuotona on ryhmäkodit ja erilliset yksiöt. Sammonkodin palvelukoti on koti, jossa eletään aktiivista ja elämänmakuista arkea.

Haemme asiakkaallemme Sammonkotiin elokuusta alkaen vakituista ja kokoaikaista ohjaajaa.

Tehtävä edellyttää sosiaali- ja terveysalan tutkintoa, hyvää suomen kielen taitoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaat.

Työtä hoivakodissa tehdään viikon jokaisena päivänä kolmessa eri vuorossa. Palkkaus pohjautuu sosiaalipalvelualan työehtosopimukseen ja työllistyt suoraan asiakkaamme, Humanan työntekijäksi.

Humanan työntekijänä sinulla on käytössä Eazybreak -henkilöstöedut liikuntaan, kulttuuriin ja hierontaan.

Sammonkodissa uutta työystävää odottaa ammattitaitoinen ja huumorintajuinen työryhmä, jossa arvostetaan ja hyödynnetään kaikkien osaamista. Tärkeää tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa on aidosti asiakaslähtöinen työote; rohkeus kohdata jokainen asukas yksilönä hänen omista lähtökohdistaan, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja positiivinen elämänasenne. Työpaikka on savuton.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Sote Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Hae paikkaa viimeistään 08.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: anne.juusola@barona.fi

Humana Finland Oy

Humana on toiminut Suomessa vuodesta 2016 alkaen Arjessa Oy:n kautta. Arjessan juuret ulottuvat vuoteen 2010, ja sen vanhin lastensuojeluyksikkö Namikan Pienryhmäkoti on perustettu vuonna 1925. Coronaria Hoivan palvelut tulivat osaksi Humanaa vuoden 2019 huhtikuussa. Tavoitteena on rakentaa Suomeen laadukas ja kattava sosiaali- ja hoivapalveluita tuottava kokonaisuus.
Humana Asumispalvelut tarjoavat palveluasumista ja tehostettua palveluasumista ikäihmisille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille ja vammaisille henkilöille sekä kotisairaanhoito- ja kotipalveluita.
Humana Avopalvelut tarjoavat sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain mukaisia avohuollon palveluja. Avopalvelut tukevat ja edistävät lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia heidän arkisissa toimintaympäristöissään. Palveluihin kuuluvat muun muassa perhetyö, ammatillinen tukihenkilötyö, tapaamispalvelut, jälkihuollon palvelut, tuetun asumisen palvelut sekä perhekuntoutus yksikössä ja kotiin tehtävänä työnä.
Humana Lastensuojelupalvelut tarjoavat lastensuojelun laitospalveluita ja erityislaitospalveluita, vastaanottopalveluita, jälkihuollon palveluita ja koulunkäynnin tukipalveluita.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Sote auttaa sosiaali- ja terveyspalvelualan osaajia löytämään itselleen sopivan seuraavan työpaikan ja työnantajia töihinsä osaavan tekijän. Rekrytointiprosessimme on nopea ja ihmislähtöinen. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia sote-alan ammattilaisille vanhuspalveluista lastensuojeluun ja perusterveydestä digitaalisten terveyspalveluiden edelläkävijäksi. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein voimavara, joten meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta.Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Lähihoitaja hoivakoti Sammonkotiin

Humana Finland Oy
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Humana Finland Oy
Kempele
Humana Finland Oy
Kempele
Humana Finland Oy
Kempele
Wilhelmiina Palvelut Oy
Helsinki