Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja hoivakotiin, keikkatyö

Haluaisitko tehdä lisätyötä oman työsi tai opintojesi ohessa keikkaillen?
Haemme asiakkaillemme tekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin sekä keikkatöihin pääkaupunkiseudun alueelle. Voit työskennellä oman aikataulusi mukaan joko harvemmin tai useita kertoja viikossa.

Tarjoamme keikkatyötä hoivakodeista, joissa työpäivät koostuvat monipuolisista ikäihmisten hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Vuoroja on tarjolla esimerkiksi Vihdistä ja Siuntiosta, Riihimäeltä ja Sipoosta alkaen aina Helsingin keskustaan asti!

Kerro meille millä alueella haluaisit työskennellä ja tuleeko työkohteiden sijaita julkisten kulkuvälineiden reitillä vai onko sinulla auto käytettävissä työmatkoihin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Voit myös olla opiskelija, jolla opinnot ovat jo loppusuoralla. Tutkintosi lisäksi tarvitset lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassin sekä tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan.

Palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta joka määräytyy kokemuksesi mukaan, huomioiden ikälisät ja vuorokohtaiset lisät. Voit myös kertoa meille palkkatoiveesi.

Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi sekä mahdollisista LOVe suorituksistasi.

Tulet työllistymään Baronan työntekijäksi. Olemme joustavia ja autamme työntekijöitämme sovittamaan työn ja elämän yhteen.

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut etähaastatteluina.

Hae paikkaa viimeistään 30.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: teppo.sakkinen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Sote auttaa sosiaali- ja terveyspalvelualan osaajia löytämään itselleen sopivan seuraavan työpaikan ja työnantajia töihinsä osaavan tekijän. Rekrytointiprosessimme on nopea ja ihmislähtöinen. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia sote-alan ammattilaisille vanhuspalveluista lastensuojeluun ja perusterveydestä digitaalisten terveyspalveluiden edelläkävijäksi. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein voimavara, joten meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta.Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Lähihoitaja hoivakotiin, keikkatyö

Barona Sote Oy
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus