Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Lähihoitaja HUS Diagnostiikkakeskus

Lähihoitaja Raaseporin sairaalan näytteenottoon.

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto sekä Kymeenlaakson sosiaali-ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) ja etelä-Karjalan sosiaali ja terveyspiirin (Eksote) alueen laboratorio-ja kuvantamistoiminta.HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 4000 laboratorio-ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimintaa on yli 170 toimipisteessä.

Haemme perus- tai lähihoitajaa määräaikaseen työsuhteeseen, jolla on kokemus näytteenotosta Espoon ja Länsi-Uudenmaan resurssialueelle, kotipisteenä Raaseporin sairaalalaboratorio Tammisaaressa. Työn aloitus 24.8.2021 tai sopimuksen mukaan. 

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät (mm. veri-, virtsa- sekä gynekologinen näytteenotto sekä EKG) laboratorion näytteenotossa. Oman kiinnostuksen mukaan tehtävä voi sisältää myös erilaisia vastuutehtäviä.

Arvostamme työyhteisötaitoja ja hyvää asiakaspalveluasennetta, sitoutumista työtehtäviin, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Ruotsinkielentaito katsotaan hakijalle eduksi.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin! Lähetä hakemus hakuajan loppuun (16.8.) mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Harriet Baarman 050-3510314 tai hänen sijaisensa, varmimmin arkisin 9-14.

Lähihoitaja HUS Diagnostiikkakeskus

HUS
Tammisaari
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus