Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Lähihoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Preanalytiikka

Kiinnostaisiko sinua työskennellä eturintamassa hyvän asiakaskokemuksen ja laadukkaan hoidon varmistamiseksi? Oletko vastuuntuntoinen asiakaspalvelija, joka nauttii työskentelystä ihmisten parissa?

Haemme kahta lähihoitajaa vakituiseen tehtävään HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan. Kotipisteenäsi tulee olemaan HUSLAB Etelä-Kymenlaakson näytteenotto. Voit aloittaa työsi 4.10.2021 tai sopimuksen mukaan jo aikaisemminkin.

Lähihoitajana sairaala- ja terveysasemalaboratoriossa pääset vaikuttamaan näytteenoton laatuun ja potilasturvallisuuteen. Tavoitteenamme on oikea-aikainen ja turvallinen näytteenotto sekä laadukas asiakaskohtaaminen ja tulet työskentelemään avainroolissa näiden toteutumiseksi.

Työpäiväsi koostuvat enimmäkseen ajanvaraus- ja jonoasiakkaiden palvelemisesta ja perehdyt monipuoliseksi näytteenottajaksi. Työsi sisältää verinäytteenottoa, gynekologista näytteenottoa, sydänfilmejä, sieninäytteitä ja vierianalytiikkaa. Sairaalalaboratoriossa työskentelet myös ilta- ja yövuoroissa sekä viikonloppuisin.
Työsi on päivä- tai vuorotyötä kotipisteen toiminnan luonteen mukaisesti.

HUSin työntekijänä sinulla on mahdollisuus saada henkilökunta-alennuksia esimerkiksi terveyttä edistävistä palveluista useista liikuntakeskuksista sekä useilta yrityksiltä. Meillä on käytössä työsuhdematkaseteli, voit kysyä myös työsuhdeasuntoja.

Saatat olla etsimämme lähihoitaja, jos kiinnostuit yllä olevasta ja viihdyt työssäsi erilaisissa tilanteissa ja toimintaympäristöissä.

Tervetuloa työkaveriksemme! Laita hakemuksesi hakuajan loppuun mennessä. Haku päättyy 1.9.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

9.8.-22.8. osastonhoitaja Sirkka-Liisa Viiala, p. 044 223 1371 sirkka-liisa.viiala@hus.fi 
ja 23.8.-1.9. osastonhoitaja Seija Suuronen, p. 040 4898445 seija.suuronen@hus.fi

Lähihoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Preanalytiikka

HUS
Kotka
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 09.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus