Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Lähihoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Radiologia

Lähihoitaja kuvantamisen tiimiin! Mahdollisuus monipuoliseen päivätyöhön.

Haemme viittä lähihoitajaa mukaan kuvantamisen tiimiin. Tehtäviisi kuuluu sekä toimistotyötä, että hoitotehtäviä erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon kuvantamisessa. Toimistotyöhön kuuluu mm. asiakaspalvelua ja neuvontaa sekä ilmoittautumisten vastaanottoa, kirjaamista ja ajanvaraustehtäviä. Hoitotehtävissä toimit röntgenhoitajan tai radiologin työparina esim. TT- ja ultaräänitutkimuksissa ja toimenpiteissä.

Tehtäväkuva on uusi, joten sinulla on mahdollisuus myös itse vaikuttaa sen sisältöön. Tehtävistä kolme sijoittuu Etelä-Karjalan keskussairaalan röntgeniin, yksi Armilan terveysaseman röntgeniin Lappeenrannassa ja yksi Honkaharjun terveysaseman röntgeniin Imatralla. Työ on päivätyötä ja työkierto näiden toimipisteiden välillä on mahdollista. Tehtävät täytetään 16.8.2021 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Itsenäinen työote ja halu kehittyä ja kehittää omaa ja tiimin työtä ovat ominaisuuksia, joita toivomme sinulta. HUS työnantajana tarjoaa monipuoliset edut myös Etelä-Karjalan alueella.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko? Lisää tietoa antaa osastonhoitaja Pirjo Suvanto, puh: 044 791 4756 tai sähköpostilla pirjo.m.suvanto@hus.fi

Lähihoitaja HUS Diagnostiikkakeskus Radiologia

HUS
Lappeenranta
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 31.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus