Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Lähihoitaja Kardiologian osasto ja valvonta

Haluaisitko työskennellä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa työpaikassa? Entä sitoutua HUSin arvoihin kohtaaminen, edelläkävijyys ja yhdenvertaisuus? Tule tekemään merkityksellistä työtä Kardiologian ja valvonnan osastolle M8/M9 – joka päivä, jokaiselle potilaalle, yhä parempaa hoitoa.

Haluatko työskennellä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa työpaikassa? Haemme lähi- tai perushoitajaa sijaisuuteen ajalle 23.8.2021-31.12.2021 tai sopimuksen mukaan HUS Sydän- ja keuhkokeskukseen, Meilahden tornisairaalan kardiologian osastolle ja valvontaan. Työ on kolmivuorotyötä. Edellytämme sitoutumista HUSin arvoihin: kohtaamiseen, edelläkävijyyteen ja yhdenvertaisuuteen. Tavallisimmat hoidon aiheet osastollamme ovat sepelvaltimotauti, sydämen vajaatoiminta, erilaiset sydänlihassairaudet, rytmihäiriöt sekä sydämen rakenneviat. Potilaat ovat erikoissairaanhoidon valvonta- ja vuodeosastohoitoa tarvitsevia aikuisia, vuodepaikkoja valvonnassa on 10 ja osastolla 45. Hoidamme potilaita kokonaisvaltaisesti, osana moniammatillista tiimiä. Potilaiden päivittäinen vaihtuvuus on suurta. Arvostamme:
- kykyä kohdata vaikeasti / äkillisesti sydänsairaita potilaita ja heidän läheisiään
- yhteistyötaitoja: hyvä hoito syntyy potilaan ja monien eri ammattilaisten välisestä yhteistyöstä
- tavoiteorientoitunutta työtapaa: pystyt suunnittelemaan omaa työtäsi
- päätöksentekotaitoja: osaat valmistella, tehdä ja toteuttaa päätöksiä työvuorossasi myös muuttuvissa tilanteissa yhdessä tiimisi kanssa
- jatkuvaa kehittämistä: parannamme jatkuvasti myös sitä missä olemme jo hyviä
- joustavuutta: tarvittaessa työskentely Sydän- ja keuhkokeskuksen muilla osastoilla onnistuu Meillä kardiologian osastolla ja valvonnassa sinulla on mahdollisuus kehittyä kardiologisen hoitotyön asiantuntijaksi. Perehdytysohjelman lisäksi tuemme kehittymistäsi ammattiurasi eri vaiheissa, esim. täydennyskoulutusten avulla. Suunnittelet työvuorosi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun periaatteilla. HUSlaisena saat käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut. Mikäli haluat työskennellä työpaikassa, jossa tavoitellaan erinomaisia tuloksia hyvällä johtamisella, toimivilla rakenteilla, laadukkaalla ammatillisella toiminnalla, uudella tiedolla, innovaatiolla ja parannuksilla – laita rohkeasti hakemus sisään ja tule Meilahden sykkeeseen. Tule tekemään hyvää työtä HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan – joka päivä, jokaiselle potilaalle, yhä parempaa hoitoa.

Tehtävä täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.
 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot:

osastonhoitaja Miia Räsänen, p. 050 427 9371

Lähihoitaja Kardiologian osasto ja valvonta

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus