Skip to main content

Lähihoitaja, Katriinan sairaala /osasto 3

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Katriinan sairaala

Katriinakuja 4 , 01760 VANTAA

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2022 (tai sopimuksen mukaan)


Mukavaa kun avasit hakemuksemme! Haemme lähihoitajaa Vantaan sairaalaan neurologiselle osastolle. Oletko sinä kenties etsimämme henkilö?

Osastomme on 25-paikkainen aivoverenvuotohäiriöpotilaiden hoitoon profíloitunut osasto. Potilaamme siirtyvät meille jatkohoitoon pääsääntöisesti erikoissairaanhoidon puolelta. Teemme työtämme moniammatillisesti ja yhteen hiileen puhaltaen potilaidemme parhaaksi.  Meillä on osastolla käytössä omahoitajamalli sekä opastamme ja ohjaamme mielellämme uusia kollegoja, sekä alan opiskelijoita. 

Meille annetaan täällä mahdollisuus kouluttautua ja kehittyä hoitotyössä. Käytössämme on viikoittaiset koulutukset vaihtelevien aiheiden parissa. 

Toivomme sinulla olevan kokemusta kuntouttaedistävästä hoitotyöstä sekä osastohoitotyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja,  kehittämismyönteisyyttä sekä positiivista asennetta. 

Katriinan sairaala sijaitsee maalaismaisemassa Vantaan Seutulassa. Miljöö on rauhallinen ja täällä silmä lepää kaunista maisemaa ihastellessa. Meillä on ilmainen parkkeeraus autolle ja julkisillakin pääsee perille.

Tule työkaveriksemme, yhdessä meissä on voimaa!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja

 Palveluksessamme sinulla on mahdollisuus monipuoliseen täydennyskoulutukseen ja osaamisesi kehittämiseen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, joka mahdollistaa laadukkaan toiminnan. Näin edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään osastojemme toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla! #vantaansairaala #vantaaresurssikeskus

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme lääkelupien suorittamista koeaikana

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2203,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, jaksotyö


Yhteystiedot:

osastonhoitaja

Korhonen Piia

050-31211992

piia.korhonen2@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Lähihoitaja, Katriinan sairaala /osasto 3

Vantaa
Vakituinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus