Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, kesätyö, Espoon keskuksen kotihoito

Haemme Espoon keskuksen kotihoitoon lähihoitajia kesäsijaisuuksiin ajalle 3.5.-30.9.21. Toimipisteemme sijaitsevat Tuomarilassa (Tuomarilantie 19), Kauklahdessa (Hansakartano 4) ja Kalajärvellä (Ruskaniitty 4).

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista.
Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka- toiminnanohjausjärjestelmät sekä RAI-arviointiohjelma.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.
Työ on tiimityötä ja se perustuu asiakkaan hoito-ja palvelusuunnitelmaan kuntouttavalla työotteella. Työ on jaksotyötä sisältäen aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Työpaikan nimi: Espoon keskuksen kotihoito (Kalajärvi, Kauklahti, Muurala, Suvela)
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Tehtävää voivat hakea myös lähihoitajaopiskelijat, jotka ovat suorittaneet vähintään 60 opintopistettä, sisältäen kasvun tukemisen sekä hoito- ja huolenpidon opinnot. Lisäksi opintoihin kuuluvat työssäoppimisen jaksot tulee olla suoritettu hyväksytysti. Näiden lisäksi heillä tulee olla hyväksytyt suoritukset lääkehoidon opinnoista sekä lääkelaskuista.

Sairaanhoidon opiskelijat voivat työskennellä lähi- ja perushoitajan sijaisuuksissa suoritettuaan vähintään 60 opintopistettä ja hyväksytyt harjoittelujaksot terveydenhuoltoalan kohteessa. Lisäksi edellytetään hyväksytyt opinto-ohjelman mukaiset lääkehoidon opinnot.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Arvostamme positiivista asennetta, tiimityötaitoja, kokemusta vanhustyöstä

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.
Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävistä antavat kotihoidon ohjaajat Kirsi Ojanen, [email protected], p. 043 8254790 ja Tiina Suikki-Vainikka, [email protected] p. 050 5482793 (arkisin klo 8-15.30)
Työpaikan osoite: Tuomarilantie 19 a 2 krs, 02760 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,30 €/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan - 30.9.2021
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 24.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-614-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 10.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti