Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, kesätyö, kotihoidon resurssipooli, 7 paikkaa

Lähihoitaja, kesätyö, kotihoidon resurssipooli, 7 paikkaa, Espoon kaupunki, Espoo Tule kesätöihin kotihoidon resurssipooliin!

Resurssipoolin lähihoitajana tulet työskentelemään alueellisen kotihoidon alueilla asiakastyötarpeen mukaan. Kunkin päivän alue ilmoitetaan aamulla klo 7.00 aikaan. Kannustamme aloittamaan työskentelyn suoraan osoitetulta alueelta.

Lähihoitajan työ kotihoidossa sisältää asiakkaan perushoitoa sekä pieniä sairaanhoidollisia toimenpiteitä hoito- ja palvelusuunnitelman mukaan. Työskentely tapahtuu asiakkaiden kotona. Työssä käytetään Lifecare- ja Hilkka-järjestelmiä päivittäin.

Tehtävässä edellytetään lähihoitaja tutkintoa tai vastaavaa toisen asteen tutkintoa, alan opiskelijat huomioidaan haussa. Haastatteluja ja valintoja tehdään koko haun ajan 31.5.2020 asti.
Tervetuloa joukkoomme!

Työpaikan nimi: Kotihoidon resurssipooli
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa
Sopimusala:KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan tutkinto tai alan opiskelija
Tehtävässä edellytetään: B-ajokorttia
Arvostamme hyvää suomen kielen taitoa

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan.
Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.
Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Yhteystiedot: Tehtävästä lisäteitoja antavat palveluesimies Tiina Määttänen, p. 040 162 7645, varaesimies Heini Askola, p. 040 639 4075 sekä tiimivetäjä Heidi Benattabou, p. 043 825 1918
Työpaikan osoite: Tuomarilantie 19, 02760 ESPOO
Palkkaus: 2249,80 €/kk+ kiertävän hoitajan lisä
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 31.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1556-20/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 29.12.2020

Lähihoitaja, kesätyö, kotihoidon resurssipooli, 7 paikkaa

Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 23.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja