Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, kesätyö, Leppävaaran kotihoito, 4 paikkaa

Lähihoitaja, kesätyö, Leppävaaran kotihoito, 4 paikkaa, Espoon kaupunki, Leppävaaran kotihoito, Espoo Heisinä lähihoitaja tai alan opiskelija! Tervetuloa kesätyöhön Leppävaaran kotihoitoon Viherlaakson alueelle.

Haemme lähihoitajia eripituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 17.5.-31.8.2021 tai muulle sinulle sopivalle ajanjaksolle. Toimipisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Karaportti 5.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun.

Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa. Pyrimme suunnittelemaan työvuorot työntekijän toiveita kunnioittaen.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Työpaikan nimi: Leppävaaran kotihoito, Viherlaakson alue
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ajokorttia ja sujuvaa suomenkielen taitoa.
Lisäksi edellytämme sujuvaa suomenkielen taitoa potilasturvallisuuden varmistamiseksi.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.
Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot: Vastaamme mielellämme tiedusteluihisi puhelimitse ti-to klo 12-14, kotihoidon ohjaaja Päivi Schildt p. 09 8168 3030
Työpaikan osoite: Karaportti 5, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,30 €/kk
Työ alkaa: 17.5.2021 tai sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 21.05.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-596-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 14.04.2021

Lähihoitaja, kesätyö, Leppävaaran kotihoito, 4 paikkaa

Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 24.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus