Skip to main content

Lähihoitaja

Hei Sinä lähihoitaja tai alan opiskelija! Tervetuloa kesätyöhön Leppävaaran kotihoitoon. Haemme lähihoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 3.5. -30.9.2022 tai muulle sinulle sopivalle ajanjaksolle. Toimipisteemme sijaitsevat Säterinkatu 3 ja Huvilinnantie 4, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on tiimityötä ja lähihoitaja vastaa vastuuhoitajana asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon suunnitteluun.

Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä ja varallaoloa. Pyrimme suunnittelemaan työvuorot työntekijän toiveita kunnioittaen.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Työn aloitusaika 3.5.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Leppävaaran kotihoito
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ajokorttia (ei välttämätön) ja sujuvaa suomenkielen taitoa.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot: Vastaamme mielellämme tiedusteluihin puhelimitse ti-to klo 12-14 p. 043-8271955 (kotihoidon ohjaaja Minna Mannila) tai 040 6369573 ( Kotihoidon aluevastaava Päivi Kulmala)
Työpaikan osoite: Säterinkatu 3, 02600 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2272,30 €/kk
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 28.02.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-111-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 19.01.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11169685

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti